www.archive-pl.com » PL » O » OPIEKUNKI24.PL

Total: 389

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • CareWork - Opinie na temat agencji i pośredników -Opiekunki24.pl
    to firma przyjazna opiekunkom Oferują jasnej treści przejrzystą i konkretną umowę Nie zaniedbują swoich opiekunek po wysłaniu ich za granicę polin81 Opiekunka 19 wpisy 4 February 2012 20 21 Podoba mi się Paula czy miałaś styczność osobiście z ta firmą Proszę o więcej informacji na jej temat jak np z wypłatą jest u nich umową itd Paula Opiekunka Lubianych postów 22 614 wpisy 5 February 2012 06 54 Podoba mi
    http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/150 (2012-11-20)


  • Career Investment - Opinie na temat agencji i pośredników -Opiekunki24.pl
    że nie zarejestrowałaś się Izo na portalu tylko po to by się wyżywac i ubliżać krystynalesz Opiekunka 9 wpisy 19 September 2012 11 04 Podoba mi się porzadna firma Maja sprawdzone rodziny placa nawet jak sie jest w Polsce Przejazd tez organizuja i oplacaja Sylwunia Opiekunka Lubianych postów 19 661 wpisy 19 September 2012 12 05 Podoba mi się Krystyno a napisz proszę jaką umowę podpisujesz umowę o pracę czy umowę zlecenie pozdr Kaya Opiekunka Lubianych postów 13 648 wpisy 19 September 2012 15 25 Podoba mi się KrystynaLesz a zarobki jakiego rzedu co to znaczy ze placa nawet jak jestes w Polsce ile krystynalesz Opiekunka 9 wpisy 20 September 2012 10 36 Podoba mi się Sylwunia umowa zlecenie Kaya Ja mam 1100 euro jak rozmawialam z innymi opiekunkami to maja 1000 1100 Jak zjezdzam do Polski to nie konczymy umowy tylko mam ja caly czas i wtedy tez dostaje tu pieniazki Oczywiscie nie sa to kokosy ale dla mnie wazne jest ze mam ubezpiecznie caly czas andrea Opiekunka Lubianych postów 71 2773 wpisy 20 September 2012 10 56 Podoba mi się to moze na czas urlopu zmniejszaja z calego etatu na np 1 8 i dlatego masz malo placone Kaya Opiekunka Lubianych postów 13 648 wpisy 20 September 2012 12 24 Podoba mi się KrystynaLesz ale dziewczyny z Promedici maja tez za miesiace kiedy sa w PL placone 35 czyz nie jakby 1 8 wyplaty dawali to by dostawala ok 137 wiec nie najgorzej ok 500zl Hmm ciekawe jesli tak jest to moze sie do nich zglosze Dzieki KrystynaLesz za opinie Poczytalam co pisza na stronie i zarobki 850 1100 EUR netto na rękę tak sie oglaszaja Ale tak czy inaczej ja moge sie do nich zglosic dopiero za pól roku bo nie mam ukoczone 27 lat a oni
    http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/151 (2012-11-20)

  • Centrum Opieki EPROCO - Opinie na temat agencji i pośredników -Opiekunki24.pl
    EPROCO Moderator Moderator Lubianych postów 17 139 wpisy 18 October 2011 17 15 Podoba mi się Zapraszam do dzielenia się opiniami o firmie Centrum Opieki Eproco Twoja ocena może okazać się bezcenna przy podjęciu decyzji wyborze tej agencji przez inne osoby Przypominam że zgodnie z regulaminem forum jestem zobowiązany usuwać posty o charakterze kryptoreklamowym oraz zawierające treści obraźliwe i krytyczne bez merytorycznego uzasadnienia Polityka prywatności Regulamin Serwisu Kontakt do góry
    http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/149 (2012-11-20)

  • EuropaCare24 - Opinie na temat agencji i pośredników -Opiekunki24.pl
    EuropaCare24 Moderator Moderator Lubianych postów 17 139 wpisy 18 October 2011 17 13 Podoba mi się Zapraszam do dzielenia się opiniami o firmie EuropaCare24 Twoja ocena może okazać się bezcenna przy podjęciu decyzji wyborze tej agencji przez inne osoby Przypominam że zgodnie z regulaminem forum jestem zobowiązany usuwać posty o charakterze kryptoreklamowym oraz zawierające treści obraźliwe i krytyczne bez merytorycznego uzasadnienia Polityka prywatności Regulamin Serwisu Kontakt do góry strony Opiekunka
    http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/147 (2012-11-20)

  • Germania - Opinie na temat agencji i pośredników -Opiekunki24.pl
    tej firmy P Maria swietna kobieta wyobraz sobie ze weszlam do niej z ulicy z moim malym dzieckiem za reke i dostalam prace powiedziala jedziesz dziewczyno za 2 tygodnie tak jak powiedziala tak zrobila gosia35 konto nieaktywne Opiekunka Lubianych postów 4 390 wpisy 21 June 2012 08 34 Podoba mi się wiesz czasami te mniejsze agentury sa lepsze niz te duze bo tam nie jejstes anonimowa czyli jakas tam opiekunka co do placy to wiadomo od nas zalezy jak drogo sie sprzedamy danutakedziora1 Opiekunka Lubianych postów 6 171 wpisy 21 June 2012 08 36 Podoba mi się A widzisz nic nie wiedzialam na temat tej agencji Może masz jakieś namiary Bliżej jest niż moja firma do Koszalina mam nie daleko Dzięki gosia35 konto nieaktywne Opiekunka Lubianych postów 4 390 wpisy 21 June 2012 09 21 Podoba mi się 0943424056 danutakedziora1 Opiekunka Lubianych postów 6 171 wpisy 22 June 2012 07 09 Podoba mi się Dzięki Gosiu gosia35 konto nieaktywne Opiekunka Lubianych postów 4 390 wpisy 22 June 2012 07 29 Podoba mi się to jest rowna babka z nia rozmawiaj normalnie i swobodnie wprost romana Opiekunka Lubianych postów 59 1296 wpisy 22 June 2012 21 00 Podoba mi się Nazwa agencji świetna od razu mi się kojarzy z przeciekawą Germanią Tacyta Na zmianę pracy będzie jak znalazł Gosia tylko czy mają dość ofert Nie trzeba czekać na pracę tygodniami gosia35 konto nieaktywne Opiekunka Lubianych postów 4 390 wpisy 23 June 2012 19 02 Podoba mi się wiesz Romana ja nie moge nic w tej sprawie powiedziec poniewaz nie pracuje w biurze i srednio mnie to inetresuje ja teraz pracuje dla kogos innego wiesz kasa rmla Opiekunka 1 wpisy 16 November 2012 18 10 Podoba mi się Potwierdzam dobrą opinię na temat firmy Germania Miałam podobną sytuację do Gosi35 Co prawda
    http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/146 (2012-11-20)

  • GKT Serwis - Opinie na temat agencji i pośredników -Opiekunki24.pl
    że zgodnie z regulaminem forum jestem zobowiązany usuwać posty o charakterze kryptoreklamowym oraz zawierające treści obraźliwe i krytyczne bez merytorycznego uzasadnienia gosiek Opiekunka Lubianych postów 1 40 wpisy 13 October 2012 08 47 Podoba mi się Hej jestem tu nowa czy naprawdę nikt nie wyjechał z GTK Maja do mnie dzwonić dzisiaj Pomózcie misia11 Opiekunka 135 wpisy 13 October 2012 13 22 Podoba mi się Ale w czym pomódz Ci mamy gosiek Opiekunka Lubianych postów 1 40 wpisy 13 October 2012 13 48 Podoba mi się W wiadomościach z pierwszej ręki Czy są godni polecenia czy wypłata na czas itd i tp gosiek Opiekunka Lubianych postów 1 40 wpisy 14 October 2012 19 11 Podoba mi się HEJ Gdzie ja jestem Czy naprawdę nikt nigdy nie miał styczności z fimą GKT Kasia84 konto zablokowane konto nieaktywne Opiekunka Lubianych postów 2 132 wpisy 14 October 2012 19 13 Podoba mi się Gosiek no widocznie niky ja osobiście też nie a dziewczyny są tu bardzo pomocne wiec sądzę że naprawde nikt o tej firmie nie słyszał gosiek Opiekunka Lubianych postów 1 40 wpisy 15 October 2012 18 09 Podoba mi się SORYY Poniosły mnie emocje widocznie nikt nie słyszał Kasia84 konto zablokowane
    http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/142 (2012-11-20)

  • HausEngel - Opinie na temat agencji i pośredników -Opiekunki24.pl
    15 June 2012 07 47 Podoba mi się Witam Krysi Kochana moglabys rozwinac swoj post jest troche niezrozumialy Krysi Opiekunka 4 wpisy 15 June 2012 09 02 Podoba mi się Hej Andrea ten komentarz ktory napisalam odnosi sie zdania czy Szef wie o wszystkich sprawach w firmie To byla moja odpowiedz ze nie wie a po drugie jego to nie interesuje poniewaz on ma pracownikow ktorzy kazdym problemem maja sie zajac andrea Opiekunka Lubianych postów 71 2773 wpisy 15 June 2012 19 43 Podoba mi się dzieki Krysi a pracujesz w tej firmie Bo duzo wiesz o reakcjach szefa Krysi Opiekunka 4 wpisy 16 June 2012 11 26 Podoba mi się Tak pracowalam kiedys Informacje o wszystkim i o wszystkich mozna dowiedziec sie od chlopakow kierowcow opiekun Janusz Opiekunka Lubianych postów 41 819 wpisy 16 June 2012 12 07 Podoba mi się Z pewnością są to wiarygodne osoby od których warto czerpać informacje andrea Opiekunka Lubianych postów 71 2773 wpisy 16 June 2012 13 59 Podoba mi się Krysi a podobalo ci sie w tej firmie danutakedziora1 Opiekunka Lubianych postów 6 171 wpisy 17 June 2012 08 19 Podoba mi się Ja też pracowałam i Krysi ma rację że wiarygodne info tylko od kierowców to są fajne chłopaki a szef jak to szef dodam że to było dawno temu i na pewno już się nie powtórzy Krysi Opiekunka 4 wpisy 17 June 2012 15 01 Podoba mi się Szczerze powiem ze nie jestem zadowolona To jest poprostu tak jesli robisz i sie nie skarzysz w firmie to jestes super a jesli jest cos nie tak to zrobia z ciebie najgorsza Opiekunka w takiej firmie jest jak Bankomat daje kase i najlepiej jest cicho danutakedziora1 Opiekunka Lubianych postów 6 171 wpisy 19 June 2012 08 12 Podoba mi się Ot i cała prawda o tej Firmie bejbe konto nieaktywne Opiekunka 6 wpisy 13 November 2012 21 01 2 osobom podoba się ten post Podoba mi się jako osoba wspopracujaca z firma tez sie wypowiem A wiec firma posredniczaca jak kazda inna prace zalatwia swoje zgarna i na tym koniec moim zdaniem nie wczuwaja sie za bardzo do tego co robia jak kiedys bylam u pewnej rodziny i mialam problem probowalam sie zkontaktowac z biurem to to graniczylo z cudem ale jak zjezdzalam do domu to chyba ze 3 razy do mnie dzwonili zeby sie dowiedziec czy dobrze zajechalam do domu i kiedy bym chciala znowu wrocic do rodziny no i zyczyli mi zawsze milego wypoczynku w polsce smiechu warte czasami mi sie wydaje ze niektorzy poprostu chcac zabic czas spedzajacy za biurkiem wykonuja telefony i dzwonia w bezsensownych sprawach Raz dzwonila do mnie pani z biura i sie pytala co dzisiaj bede gotowac na obiad podopiecznej BYLAM W SZOKU jezeli ja potrzebuje zadzwonic do firmy to albo zajete albo wlaczala sie sekretarka z nagraniem w wykonaniu pana Filipa P co do hoteliku nie mam pojecia co sie tam dzieje ale wiem ze zdarzaly sie tam niezle imprezki zakrapiane bo nie raz
    http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/145/post_id/26206 (2012-11-20)

  • HausEngel - Opinie na temat agencji i pośredników -Opiekunki24.pl
    się O firmie tej słyszałam nie najlepsze opinie takie jak pisze kolezanka iza38bp z tymże nie o paniach z biura a o osobach które są konsultantami za granicą głównie mezczyznach Ja bym do nich nie poszła pracować Gewerbe mi nie odpowiada w razie nieporozumień wolę jednak mieć polski papier i mozliwośc pójscia do polskiego sadu zaneta Opiekunka Lubianych postów 2 33 wpisy 9 March 2012 22 24 Podoba mi się Witajcie ja także o tej Firmie słyszałam różne opinie niezbyt ciekawe od Opiekunek jadących razem ze mną w Busie Zakładają gewerbe kiedys i w Polsce i w Niemczech a więc dwie nie wiem jak teraz ale wcześniej przy przyjeżdzie trzeba było mieć na niby zus 50 eu przed założeniem gewerby 28 eu meldują opiekunkę u rodziny Zdarza się tak bardzo często że dzwonią po opiekunkę że niby ma przyjechać bo jest praca ona jedzię i na miejscu sie okazuje że np zamiast do babci z Frankfurtu jak była mowa przez telefon ma jechać zupełnie gdzie indziej i musi przeczekać w Hoteliku bezpłatny dzień dwa a nieraz i dłużej za te dni oczywiście nikt nie płaci Ja się tam w każdym razie nie pcham enovvak Opiekunka 16 wpisy 9 March 2012 22 31 Podoba mi się Dzwoniłam do nich kilka dni temu Rozmawiają tylko z opiekunkami które pracowały przynajmniej rok za granicą Paula Opiekunka Lubianych postów 22 614 wpisy 10 March 2012 07 55 Podoba mi się zaneta said Witajcie ja także o tej Firmie słyszałam różne opinie niezbyt ciekawe od Opiekunek jadących razem ze mną w Busie Zakładają gewerbe kiedys i w Polsce i w Niemczech a więc dwie nie wiem jak teraz ale wcześniej przy przyjeżdzie trzeba było mieć na niby zus 50 eu przed założeniem gewerby 28 eu meldują opiekunkę u rodziny Zdarza się tak bardzo często że dzwonią po opiekunkę że niby ma przyjechać bo jest praca ona jedzię i na miejscu sie okazuje że np zamiast do babci z Frankfurtu jak była mowa przez telefon ma jechać zupełnie gdzie indziej i musi przeczekać w Hoteliku bezpłatny dzień dwa a nieraz i dłużej za te dni oczywiście nikt nie płaci Ja się tam w każdym razie nie pcham Na temat tych hotelików to ja słyszałam nieco więcej Też bym nie pojechała Wiadomo ze część takich opowieści mogła być koloryzowana ale prawda leży zapewne pośrodku danutakedziora1 Opiekunka Lubianych postów 6 171 wpisy 11 March 2012 04 59 Podoba mi się Witajcie dziewczyny kiedyś pracowalam dla tej firmy i owszem pierwszy wyjazd i rodzina byly ok ale pozniej to juz horror Kiedyś niby mieli zepsute wszystkie samochody kt ore dowozily opiekunki do miejsca pracy i wyslali mnie pociagiem To był moj drugi wyjazd i bylam zielona jak koniczynka Boze ile Ja się strachu najadłam A owszem hotelik też zaliczylam i nikomuyego nie życzę To tyle na temat tej Firmy zdecydujcie same pozdrawiam andrea Opiekunka Lubianych postów 71 2773 wpisy 11 March 2012 06 39 Podoba mi się pierwszy raz slysze o jakis hotelikach o co tu chodzi Danusia zaneta Opiekunka Lubianych postów 2 33 wpisy 11 March 2012 14 37 Podoba mi się do Andrea jak sie jedzie pierwszy raz na podpisanie umowy lub zmiane miejsca pracy to czesto sie zdarza ze nie jedzie sie do rodziny w ten sam dzien tylko nocuje sie w hoteliku nie wiem jak teraz ale kiedys w Giesen to byl jeden wielki pokoj z wieloma łózkami lazienka i kuchnia jedzenie jest tez zapewnione ale nieraz trzeba tam być dłużej jak wcześniej pisałam 2 4 dni i za to nikt nie płaci poprostu siedzisz tam i czekasz na pracę andrea Opiekunka Lubianych postów 71 2773 wpisy 12 March 2012 13 15 Podoba mi się w zyciu bym sie na takie cos nie zgodzila kilka lozek nic tylko taka przeczekalnia jakie to nerwy ze tak cie czeka na prace wspolczuje tym ktore sie na takie cos decyduja ale i sytuacja czasami zmusza do takiego wyboru ja wole czekac na prace w domciu przy mojej rodzince danutakedziora1 Opiekunka Lubianych postów 6 171 wpisy 12 March 2012 18 55 Podoba mi się Tak Andrea Żaneta ma rację jest dokladnie tak jak pisze to taka poczekalnia ja to musialam spać na podlodze na materacu bo lożek zabraklo Mieszkali tam też polscy pracownicy Firmy kierowcy panie z biura dobrze że to byl tylko jeden dzień andrea Opiekunka Lubianych postów 71 2773 wpisy 12 March 2012 19 20 1 osobie podoba się ten post Podoba mi się a ja myslalam ze juz malo w tym zyciu mnie jest wstanie zaskoczyc jak sie mylilam Hausengel Firma Usługowa 2 wpisy 13 March 2012 08 45 Podoba mi się danutakedziora1 said Tak Andrea Żaneta ma rację jest dokladnie tak jak pisze to taka poczekalnia ja to musialam spać na podlodze na materacu bo lożek zabraklo Mieszkali tam też polscy pracownicy Firmy kierowcy panie z biura dobrze że to byl tylko jeden dzień Witam To o czym Pani pisze bylo 5 lat temu Od tego czasu sie duzo zmienilo Co do hoteliku Wszystkie osoby przyjezdzajace do nas maja swoje przedtem wybrane zlecenie Zadna osoba nie przyjezdza do nas bez niego Przyjezdzajac do nas 7 8 rano nie ktore autobusy sa ok 16 stej przychodza Panie do nas do biura Na miejscu jeszcze raz wszystko jest dokladnie tlumaczone przygotowywane dokumenty a na koniec szkolenie Nastepnego dnia wyrusza sie z rana z przedstawicielem do rodziny Czy sa czasami wyjatki Tak A to podopieczna umiera a to rodzina nagle nie chce a to Panie jednak rezygnuja i chcza innego zlecenia itpd itd W takim razie szukamy innego zlecenia Hotelik jest darmowy Nie 5 gwiazdkowy ale tez nie jakas nora Jest czysto i sucho Jedzenia jest pod dostatkiem Prosze pamietyc ze mowimy tutaj w razie jakiegos wypadku o 1 3 nocach Prosze powiedziec kto inny takie cos oferuje Gdzies indziej dostajecie papiery poczta na wlasna reke jedziecie na jakis dworzec i jak macie szczescie to rodzina odbierze was z dworca A jak nie a jaki nikt nie przyjedzie a jak na miejscu okazuje sie ze wszystko jest inaczej
    http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/145/action/view/page/1 (2012-11-20)