www.archive-pl.com » PL » M » MOJEAUTO.PL

Total: 1138

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Ford Granada - oceny samochodów Ford Granada. Opinie kierowców o Ford Granada. Kierowcy oceniają auta marki Ford. Testy samochodów marki Ford Granada.
    ergonomię wentylację klimatyzację ogrzewanie 5 00 Jakość i awaryjność Jakość i awaryjność jakość wykończenia wnętrza i karoserii jakość użytych materiałów niezawodność urządzeń częstość drobnych i poważnych usterek koszty napraw w stosunku do kosztów bieżącej eksploatacji 4 75 Zużycie paliwa Rodzaj paliwa średnie po mieście l 100km 15 5 13 8 średnie w trasie l 100km 11 8 9 8 zobacz raport zużycia paliwa dla samochodów Ford Granada Zobacz oceny dla wersji samochodów Ford Granada Wybierz rodzaj nadwozia samochodu Ford Granada aby zobaczyć szczegółowe oceny kierowców W dalszych krokach będziesz mógł wybrać generację modelu rodzaj i pojemność silnika rok produkcji oraz wersję samochodu filtruj nadwozie kombi sedan generacja GU 1981 1985 silnik benzynowy pojemność 1993 2274 2772 wersja 2 0 1993 105KM 2 3 Ghia 2274 114KM 2 3 Ghia aut 2274 114KM 2 8 Ghia 2772 150KM rok produkcji 1981 1982 1983 1985 rodzaje nadwozia samochodu Ford Granada Ford Granada kombi liczba ocen samochodów 1 4 50 Zobacz wszystkie oceny dla samochodu Ford Granada sedan liczba ocen samochodów 3 4 92 Zobacz wszystkie oceny dla samochodu ostatnie oceny dla samochodów Ford Granada strona 1 z 1 Ocenia Samochód Ocena Komentarz Prorok 18 listopad 2011 Ford Granada sedan GU 1981 1985 benzynowy 2772 150KM 5 00 Ford Granada 2 8i Injection Nie zmienie na inny To jest Hobby To jest Psja To jest Prawdziwy samochod To NIE jest Plasik czytaj opinię o samochodzie SŁAWEK 31 październik 2011 Ford Granada sedan GU 1981 1985 benzynowy 1993 105KM 4 75 TAK ZDECYDOWANIE WARTO JEŚLI JEST W DOBRYM STANIE I CHCE SIĘ TROCHĘ SAMEMU PRZY NIM POROBIĆ czytaj opinię o samochodzie Pawel 26 sierpień 2010 Ford Granada kombi GU 1981 1985 benzynowy 2274 114KM 4 50 super auto Stary klasyk Bardzo mocny konsytukcyjnie samochód trochę słabe przyśpieszenie ale to gaznikwiec no i stosunek masy
    http://testy.mojeauto.pl/oceny/model/Ford/Granada/ (2012-08-28)

  • Ford Ka - oceny samochodów Ford Ka. Opinie kierowców o Ford Ka. Kierowcy oceniają auta marki Ford. Testy samochodów marki Ford Ka.
    napraw w stosunku do kosztów bieżącej eksploatacji 3 83 Zużycie paliwa Rodzaj paliwa średnie po mieście l 100km 5 2 7 0 średnie w trasie l 100km 4 7 5 9 zobacz raport zużycia paliwa dla samochodów Ford Ka Zobacz oceny dla wersji samochodów Ford Ka Wybierz rodzaj nadwozia samochodu Ford Ka aby zobaczyć szczegółowe oceny kierowców W dalszych krokach będziesz mógł wybrać generację modelu rodzaj i pojemność silnika rok produkcji oraz wersję samochodu filtruj nadwozie hatchback 3 drzwiowy generacja 1996 2008 2008 silnik benzynowy diesel pojemność 1242 1248 1297 1299 wersja 1 2 Ambiente 1242 69KM 1 2 Titanium 1242 69KM 1 2 Titanium 1242 69KM 1 2 Titanium Euro5 1242 69KM 1 3 1297 49KM 1 3 1297 50KM 1 3 1299 60KM 1 3 1299 70KM 1 3 Collection 1299 70KM 1 3 TDCi DPF Ambiente 1248 75KM 1 3 TDCi Titanium 1248 75KM 1 3 TDCi Titanium Euro5 1248 75KM rok produkcji 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2006 2008 2009 2010 2011 rodzaje nadwozia samochodu Ford Ka Ford Ka hatchback 3 drzwiowy liczba ocen samochodów 35 4 24 Zobacz wszystkie oceny dla samochodu ostatnie oceny dla samochodów Ford Ka strona 1 z 4 Ocenia Samochód Ocena Komentarz kyfjdzhsrh 23 maj 2012 Ford Ka hatchback 3 drzwiowy 2008 benzynowy 1242 69KM 5 00 czytaj opinię o samochodzie s ylwka 10 kwiecień 2012 Ford Ka hatchback 3 drzwiowy 1996 2008 benzynowy 1299 60KM 4 50 Polecam Autko dobrze się prowadzi ma ładne przyśpieszenie i mało spala czytaj opinię o samochodzie wójcik 5 kwiecień 2012 Ford Ka hatchback 3 drzwiowy 2008 benzynowy 1242 69KM 3 50 gniot totalny servis w rybniku jest bezradny nie umieja nic zrobic w sprawie spadajacych obrotow silnika czytaj opinię o samochodzie Ariella 27 marzec 2012 Ford Ka hatchback 3 drzwiowy 2008 diesel 1248 75KM 3 00 SUPRR ale na 3 4 miesiące im go dłużejmasz tymasz ale więcej kłopotów i wydatków ja teraz nawet złoma nie mogę sprzedać od 5 miesięcy czytaj opinię o samochodzie janusz 18 luty 2012 Ford Ka hatchback 3 drzwiowy 1996 2008 benzynowy 1299 70KM 4 00 Dobre dla Pań Samochód dobry do jazdy w mieście kłopoty blacharą tył nie do ogrzania zimą czytaj opinię o samochodzie adr 31 styczeń 2012 Ford Ka hatchback 3 drzwiowy 1996 2008 benzynowy 1299 60KM 3 75 mimo wszystkich wad polecam auto jest ok wady są znaczące ale jak ktoś ma w rodzinie lakiernika i lubi majsterkować to auto jest idealne Tanie części i prosta konstrukcja sprawia że można zrobić wszystko samemu Silniczek krokowy oryg czytaj opinię o samochodzie ŁUKASZ 17 styczeń 2012 Ford Ka hatchback 3 drzwiowy 2008 benzynowy 1242 69KM 4 75 I I czytaj opinię o samochodzie jutyna 30 październik 2011 Ford Ka hatchback 3 drzwiowy 1996 2008 benzynowy 1297 50KM 3 00 ookk ok czytaj opinię o samochodzie basia 5 lipiec 2011 Ford Ka hatchback 3 drzwiowy 2008 diesel 1248 75KM 5 00 na tak auto dobre do miasta i na trase male zwinne czytaj opinię o samochodzie ula19
    http://testy.mojeauto.pl/oceny/model/Ford/Ka/ (2012-08-28)

  • Ford Kuga - oceny samochodów Ford Kuga. Opinie kierowców o Ford Kuga. Kierowcy oceniają auta marki Ford. Testy samochodów marki Ford Kuga.
    W dalszych krokach będziesz mógł wybrać generację modelu rodzaj i pojemność silnika rok produkcji oraz wersję samochodu filtruj nadwozie kombi generacja 2008 VAN 2008 2010 silnik benzynowy diesel pojemność 1997 2521 wersja 2 0 TDCi DPF Titanium 1997 136KM 2 0 TDCi DPF Titanium AWD 1997 140KM 2 0 TDCi DPF Titanium AWD MPS6 aut 1997 163KM 2 0 TDCi DPF Titanium FWD 1997 136KM 2 0 TDCi DPF Trend 1997 136KM 2 0 TDCi DPF Trend AWD 1997 163KM 2 0 TDCi DPF Trend FWD 1997 136KM 2 5 Titanium AWD aut 2521 200KM rok produkcji 2008 2009 2010 rodzaje nadwozia samochodu Ford Kuga Ford Kuga kombi liczba ocen samochodów 26 4 74 Zobacz wszystkie oceny dla samochodu ostatnie oceny dla samochodów Ford Kuga strona 1 z 3 Ocenia Samochód Ocena Komentarz użytkowni k 26 grudzień 2011 Ford Kuga kombi VAN 2008 2010 diesel 1997 163KM 5 00 auto w maksymalnym wyposażeniu z 2011r auto warte swej ceny naprawdę warte polecenia czytaj opinię o samochodzie adr 13 listopad 2011 Ford Kuga kombi 2008 diesel 1997 136KM 5 00 warto polecam czytaj opinię o samochodzie kangur 5 listopad 2011 Ford Kuga kombi 2008 diesel 1997 140KM 4 00 wygodny i tyle można to autko kupić ale tylko do max 80 000 więcej już za nią na dzień dzisiejszy bym nie dał czytaj opinię o samochodzie Andrzej Worynski 9 styczeń 2011 Ford Kuga kombi 2008 diesel 1997 136KM 5 00 Nie ja wybralem ten samochod tylko syn a ze teraz nim jezdze wiec moja opinia bedzie obiektywna Od dwoch lat uzywam Lexusa IS 220d ale jak spadl snieg to przesiadlem sie na Kuge W warunkach miejskich i dojazdow normalna droga poza miasto samochod z napedem na 4 kola jest absolutnie n czytaj opinię o samochodzie tomashi 17 grudzień 2010 Ford Kuga kombi 2008 diesel 1997 136KM 4 75 Kuga na tak Kuga jest moim pierwszym autem typu Compact SUV Już nie kupię limuzyny Napęd na 4 kola trakcja i oszczędny ale dynamiczny silnik powodują że czuję się w nim pewnie tak w mieście jak i w trasie czytaj opinię o samochodzie Zibi 8 grudzień 2010 Ford Kuga kombi 2008 diesel 1997 136KM 4 75 FORD KUGA wspaniały SUV Zawsze słyszałek Ford g o wort niema to zastosowania do KUGI Nie jest to samochód terenowy ale wygodny i bezpieczny samochód dla rodziny 2 2 a może i dla 2 3 Po roku użytkowania mogę powiedzieć że b czytaj opinię o samochodzie Krzysztof 22 listopad 2010 Ford Kuga kombi VAN 2008 2010 diesel 1997 163KM 4 50 na prawdę niezłe autko Świetnie się prowadzi ma sportowe zacęcie zachęca do wciśnięcia mocniej pedału gazu ale wtedy spalanie idzie w górę Podróżuję nim codziennie 100 km i jest OK jednak z rodziną na dłuższą trasę czytaj opinię o samochodzie marek 10 czerwiec 2010 Ford Kuga kombi 2008 diesel 1997 136KM 5 00 warto kupic ale nie powyżej 100 tys Auto bardzo wygodne i fajnie sioe prowadzi duża frajda podczas dłuższych podróży dobra dynamika i moc
    http://testy.mojeauto.pl/oceny/model/Ford/Kuga/ (2012-08-28)

  • Ford Maverick - oceny samochodów Ford Maverick. Opinie kierowców o Ford Maverick. Kierowcy oceniają auta marki Ford. Testy samochodów marki Ford Maverick.
    44 Silnik Silnik moc osiągi przyspieszenie elastyczność głośność niezawodność 4 67 Komfort jazdy Komfort jazdy przestrzeń z tyłu i z przodu pojazdu fotele kierowcy i pasażerów wyciszenie pojazdu wygodę podróżowania ergonomię wentylację klimatyzację ogrzewanie 4 44 Jakość i awaryjność Jakość i awaryjność jakość wykończenia wnętrza i karoserii jakość użytych materiałów niezawodność urządzeń częstość drobnych i poważnych usterek koszty napraw w stosunku do kosztów bieżącej eksploatacji 4 11 Zużycie paliwa Rodzaj paliwa średnie po mieście l 100km 10 4 14 8 średnie w trasie l 100km 8 9 10 5 zobacz raport zużycia paliwa dla samochodów Ford Maverick Zobacz oceny dla wersji samochodów Ford Maverick Wybierz rodzaj nadwozia samochodu Ford Maverick aby zobaczyć szczegółowe oceny kierowców W dalszych krokach będziesz mógł wybrać generację modelu rodzaj i pojemność silnika rok produkcji oraz wersję samochodu filtruj nadwozie kombi generacja 1993 1996 1996 1998 2001 2004 2004 2007 silnik benzynowy diesel pojemność 1989 2663 2967 wersja 2 0 1989 124KM 2 7 TD 2663 100KM 2 7 TD GL 2663 100KM 2 7 TD GLS 2663 100KM 2 7 TD GLS 2663 125KM 2 7 TD GLX 2663 100KM 3 0 V6 Limited aut 2967 203KM rok produkcji 1995 1996 1997 2001 2004 rodzaje nadwozia samochodu Ford Maverick Ford Maverick kombi liczba ocen samochodów 9 4 42 Zobacz wszystkie oceny dla samochodu ostatnie oceny dla samochodów Ford Maverick strona 1 z 1 Ocenia Samochód Ocena Komentarz seba 9 kwiecień 2012 Ford Maverick kombi 1996 1998 diesel 2663 125KM 4 50 4x4 super auto czytaj opinię o samochodzie gajowy 15 marzec 2012 Ford Maverick kombi 1993 1996 diesel 2663 100KM 4 00 ZWINNY MAV Autko zakupiłem na polowania Jak na moje potrzeby spełnia oczekiwania prawie w 100 Jednym słowem sprytne autko czytaj opinię o samochodzie gość 12 styczeń 2012 Ford Maverick kombi 1996 1998 diesel 2663 125KM 5 00 samochód jest super polecam ten samochód i nie zamieniłbym go na inny samochód terenowy czytaj opinię o samochodzie Jerk 15 lipiec 2011 Ford Maverick kombi 2004 2007 benzynowy 2967 203KM 4 50 Dobry i solidny Jeżeli kogoś nie przeraża spalanie to bardzo polecam na polskie drogi Rewelacyjne auto na zimę Dobrze się zachowuje na gazie sekwencyjnym założonym w dobrym warsztacie Jak na SUV a dosyć dynamiczny czytaj opinię o samochodzie rzepka 7 styczeń 2011 Ford Maverick kombi 1993 1996 diesel 2663 100KM 4 00 terenowy dobrze spisuje się w terenie czytaj opinię o samochodzie Gawcio 21 grudzień 2009 Ford Maverick kombi 2001 2004 benzynowy 1989 124KM 3 75 Może być Nie nadaje się do gazu czytaj opinię o samochodzie Noe 12 październik 2009 Ford Maverick kombi 1996 1998 diesel 2663 125KM 4 75 tylko tak dalej Mam go od dwóch lat i jestem z niego zadowolony czytaj opinię o samochodzie parys 8 lipiec 2009 Ford Maverick kombi 1993 1996 diesel 2663 100KM 4 75 ocena calosciowa warto kupic wygodna jazda czytaj opinię o samochodzie artek 28 styczeń 2009 Ford Maverick kombi 1993 1996 diesel 2663 100KM 4 50 terenowka do miasta i na rajdy czytaj opinię
    http://testy.mojeauto.pl/oceny/model/Ford/Maverick/ (2012-08-28)

  • Ford Mustang - oceny samochodów Ford Mustang. Opinie kierowców o Ford Mustang. Kierowcy oceniają auta marki Ford. Testy samochodów marki Ford Mustang.
    100km 13 0 11 0 zobacz raport zużycia paliwa dla samochodów Ford Mustang Zobacz oceny dla wersji samochodów Ford Mustang Wybierz rodzaj nadwozia samochodu Ford Mustang aby zobaczyć szczegółowe oceny kierowców W dalszych krokach będziesz mógł wybrać generację modelu rodzaj i pojemność silnika rok produkcji oraz wersję samochodu filtruj nadwozie cabrio coupe generacja 1987 1993 1993 1998 1999 2004 2005 silnik benzynowy pojemność 2301 3797 3802 4009 4606 4942 5409 wersja 2 3 LX Convertible 2301 106KM 3 8 3797 152KM 3 8 V6 3802 190KM 3 8 V6 Convertible 3802 190KM 4 0 V6 4009 210KM 4 6 V8 GT 4606 300KM 4 6 V8 GT Convertible 4606 300KM 4 9 GT Convertible 4942 218KM Shelby GT500 5409 500KM rok produkcji 1989 1994 1995 2002 2003 2005 2006 2008 2010 rodzaje nadwozia samochodu Ford Mustang Ford Mustang cabrio liczba ocen samochodów 4 4 88 Zobacz wszystkie oceny dla samochodu Ford Mustang coupe liczba ocen samochodów 8 4 38 Zobacz wszystkie oceny dla samochodu ostatnie oceny dla samochodów Ford Mustang strona 1 z 2 Ocenia Samochód Ocena Komentarz Jan B 22 styczeń 2012 Ford Mustang coupe 1993 1998 benzynowy 3797 152KM 4 25 Coś w nim jest Jeżdże nim i będę jeżdżił bo coś w nim jest czego nie da się wyczuć w inny aucie Posiadam go od 5 ciu lat jako trzeci samochód czytaj opinię o samochodzie kicu 29 wrzesień 2011 Ford Mustang coupe 2005 benzynowy 5409 500KM 5 00 jest ekstra szybki nadaje się do ulicznych wyścigów i jest dużo wrażeń i ma duże osialności w prędkości 270km h jechałem wtedy po autostradzie i jest prze zemnie stuningowany ma lepszą turbo sprężarkę bo przy tamtej był czytaj opinię o samochodzie Mateusz 23 lipiec 2011 Ford Mustang coupe 2005 benzynowy 4009 210KM 4 75 Autko jest super polecam Git czytaj opinię o samochodzie Wladca 11 marzec 2010 Ford Mustang cabrio 1987 1993 benzynowy 2301 106KM 4 50 ok Fajny i tani w eksploatacji jak na mustanga przyjemnosc z jazdy pozlecam czytaj opinię o samochodzie egon 20 listopad 2009 Ford Mustang coupe 2005 benzynowy 4606 300KM 4 75 Radość z jazdy dostępna na co dzień Wersja Bullitt 315KM Jeżdżę nim na co dzień i czy jadę w mieście czy po autostradzie czy po torze albo pustym placu frajda est ogromna Po 1 5 roku dalej mnie bawi Najlepsze lekarstwo na stresy frustracj czytaj opinię o samochodzie MAJKBMW 4 sierpień 2009 Ford Mustang coupe 2005 benzynowy 4606 300KM 2 00 BADZIEW Z AMERYKI JAK CI ZALEŻY NA WYGLĄDZIE TO GO KUP JAK NA JEŻDZIE I PROWADZENIU SZUKAJ MERA LUB BMW STARSZEGO W TYCH PIENIĄDZACH czytaj opinię o samochodzie Michał 22 czerwiec 2009 Ford Mustang cabrio 1993 1998 benzynowy 4942 218KM 5 00 Można mieć samochód lub Mustanga To auto można kochać lub nienawidzić Jeśli ktoś patrzy na spalanie itp niech się nie zbliża Jednak jeśli bulgot V8 powoduje u Ciebie gęsią skórkę możesz jeździć żywą legendą Bez względu na ge czytaj opinię o samochodzie shin 14 czerwiec 2009 Ford Mustang coupe
    http://testy.mojeauto.pl/oceny/model/Ford/Mustang/ (2012-08-28)

  • Ford Orion - oceny samochodów Ford Orion. Opinie kierowców o Ford Orion. Kierowcy oceniają auta marki Ford. Testy samochodów marki Ford Orion.
    częstość drobnych i poważnych usterek koszty napraw w stosunku do kosztów bieżącej eksploatacji 3 69 Zużycie paliwa Rodzaj paliwa średnie po mieście l 100km 10 7 6 7 7 2 średnie w trasie l 100km 8 2 4 9 5 8 zobacz raport zużycia paliwa dla samochodów Ford Orion Zobacz oceny dla wersji samochodów Ford Orion Wybierz rodzaj nadwozia samochodu Ford Orion aby zobaczyć szczegółowe oceny kierowców W dalszych krokach będziesz mógł wybrać generację modelu rodzaj i pojemność silnika rok produkcji oraz wersję samochodu filtruj nadwozie sedan generacja 1986 1990 1990 1993 AFD 1983 1986 silnik benzynowy diesel pojemność 1391 1392 1597 1741 1753 wersja 1 4 CL 1391 72KM 1 4 CLX 1392 71KM 1 4 Ghia 1391 72KM 1 6 CLX 1597 90KM 1 6 D CL 1597 54KM 1 6 D GL 1597 54KM 1 8 D CL 1753 58KM 1 8 D CLX 1753 58KM 1 8 D Ghia 1741 60KM 1 8 D Ghia 1753 58KM rok produkcji 1986 1988 1990 1991 1992 1993 rodzaje nadwozia samochodu Ford Orion Ford Orion sedan liczba ocen samochodów 13 4 23 Zobacz wszystkie oceny dla samochodu ostatnie oceny dla samochodów Ford Orion strona 1 z 2 Ocenia Samochód Ocena Komentarz czarek5555 9 czerwiec 2011 Ford Orion sedan 1990 1993 diesel 1753 58KM 4 50 warto bardzo ekonomiczny i bez awaryjny samochodzik nie jest to cud techniki ale potrafi zaskoczyć i to pozytywnie czytaj opinię o samochodzie Andrzej 11 luty 2011 Ford Orion sedan AFD 1983 1986 diesel 1597 54KM 4 75 polecam ja go posiadam i uwazam że warto czytaj opinię o samochodzie Domin 20 grudzień 2010 Ford Orion sedan 1990 1993 benzynowy 1391 72KM 4 00 dobre za małą kasę Ogólnie dobre auto czesci dostepne wszedzie czytaj opinię o samochodzie Darek 3 grudzień 2010 Ford Orion sedan 1990 1993 diesel 1753 58KM 4 50 Polecam Polecam liczącym się z groszem czytaj opinię o samochodzie Przemo 31 październik 2010 Ford Orion sedan 1990 1993 benzynowy 1391 72KM 5 00 ok najlepsze autko czytaj opinię o samochodzie krzysiek 16 lipiec 2010 Ford Orion sedan 1990 1993 benzynowy 1597 90KM 4 50 ford orion jest ok czytaj opinię o samochodzie Karol 7 luty 2010 Ford Orion sedan 1990 1993 diesel 1753 58KM 4 25 Auto ok Mam ten model od samego poczatku jak zdałem prawo jazdy miał on już wtedy przebieg 265 tyś km i silnik nie był rozbierany ani razu przy 300 tyś musiałem już wymienić pierścienie i panewki po wymianie chodz czytaj opinię o samochodzie kamil 21 grudzień 2009 Ford Orion sedan 1986 1990 diesel 1597 54KM 4 25 ORION Jest to mój pierwszy samochód kupiłem go za kase z 18 nastki Jezdże nim od 7 lat i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł W ciągu tych lat wymieniałem olej filtry pasek rozrządu i przeguby Bardzo polecam to auto czytaj opinię o samochodzie gosc 29 wrzesień 2009 Ford Orion sedan 1986 1990 diesel 1741 60KM 3 25 as ok czytaj opinię o samochodzie staszek 22 czerwiec 2009 Ford Orion
    http://testy.mojeauto.pl/oceny/model/Ford/Orion/ (2012-08-28)

  • Ford Probe - oceny samochodów Ford Probe. Opinie kierowców o Ford Probe. Kierowcy oceniają auta marki Ford. Testy samochodów marki Ford Probe.
    zużycia paliwa dla samochodów Ford Probe Zobacz oceny dla wersji samochodów Ford Probe Wybierz rodzaj nadwozia samochodu Ford Probe aby zobaczyć szczegółowe oceny kierowców W dalszych krokach będziesz mógł wybrać generację modelu rodzaj i pojemność silnika rok produkcji oraz wersję samochodu filtruj nadwozie coupe generacja 1993 1997 USA 1989 1992 USA II 1993 1997 silnik benzynowy pojemność 1991 2184 2497 wersja 1991 120KM 2 0 16V SE 1991 115KM 2 2 GL 2184 112KM 2 2 GT Turbo 2184 166KM 2 5 V6 24V GT 2497 164KM GT 2497 166KM rok produkcji 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1996 1997 rodzaje nadwozia samochodu Ford Probe Ford Probe coupe liczba ocen samochodów 16 4 81 Zobacz wszystkie oceny dla samochodu ostatnie oceny dla samochodów Ford Probe strona 1 z 2 Ocenia Samochód Ocena Komentarz 15 czerwiec 2012 Ford Probe coupe USA II 1993 1997 benzynowy 1991 120KM 5 00 Jeśli znajdziesz Probe w dobrym stanie nie zastanawiaj sie tylko kupuj Jeśli chcesz sie wyróżniać na drodze to Probas jest idealny bardzo mało spotykany na drodze a dzięki pokrewieństwie z mazda ma sporo części na rynku Jak dla mnie jest dość wygodnym autkiem spokojnie nadaje czytaj opinię o samochodzie kamil 15 marzec 2012 Ford Probe coupe USA 1989 1992 benzynowy 2184 166KM 4 75 czytaj opinię o samochodzie Waldemar 17 wrzesień 2011 Ford Probe coupe USA II 1993 1997 benzynowy 1991 120KM 5 00 Bardzo dobre auto mało awaryjny cudownie wchodzi w zakręty niskie nakłady naprawcze poza wszystkimi pięcioma jakie miałem tylko vectra A hatchback mu dorównuje czytaj opinię o samochodzie Pati 18 lipiec 2011 Ford Probe coupe USA 1989 1992 benzynowy 2184 166KM 4 75 Świetne autko dla ludzi lubiących adrenalinę i ostrą jazdę czytaj opinię o samochodzie 12 marzec 2011 Ford Probe coupe USA 1989 1992 benzynowy 2184 112KM 5 00 Podsumowanie Jeśli zastanawiasz się nad Probe to naprawdę będzie to najtrafniejszy wybór obecnie można go kupić za śmieszne pieniądze Jeśli zadbasz o Probasa on Cie nigdy nie zawiedzie Obecnie jak się dobrze poszuka czytaj opinię o samochodzie ModerN 11 marzec 2011 Ford Probe coupe USA II 1993 1997 benzynowy 1991 120KM 5 00 NIE DLA DRESA Samochód solidny tani w naprawach dzielny w codziennej eksploatacji a co ważne o pięknej linii nadwozia Jeśli jesteś młodym człowiekiem i brzydzisz się neonów tribali leksusów hiper spoilerów to Pro czytaj opinię o samochodzie Tomek 10 luty 2011 Ford Probe coupe USA II 1993 1997 benzynowy 2497 166KM 4 75 GODNE POLECENIA Jak w tytule Jeździłem wieloma autami w życiu tak zawodowo jak i prywatnie Jak dotąd Probe jest na samym szczycie Spalanie może być problemem dla niebogatych osób i może znacznie przekroczyć opisane czytaj opinię o samochodzie roni 7 listopad 2010 Ford Probe coupe USA 1989 1992 benzynowy 2184 166KM 4 50 warto jak na takie stare auto to jest ok dużo nowszych samochodów się chowa do tego auta miałem forda probe 2 2 gt 4 lata temu i kupiłem sobie jeszcze raz to jest wymiot czytaj opinię o samochodzie Dawid 8
    http://testy.mojeauto.pl/oceny/model/Ford/Probe/ (2012-08-28)

  • Ford Puma - oceny samochodów Ford Puma. Opinie kierowców o Ford Puma. Kierowcy oceniają auta marki Ford. Testy samochodów marki Ford Puma.
    Prowadzenie układ kierowniczy hamulcowy skrzynie biegów widoczność 4 75 Silnik Silnik moc osiągi przyspieszenie elastyczność głośność niezawodność 4 75 Komfort jazdy Komfort jazdy przestrzeń z tyłu i z przodu pojazdu fotele kierowcy i pasażerów wyciszenie pojazdu wygodę podróżowania ergonomię wentylację klimatyzację ogrzewanie 4 62 Jakość i awaryjność Jakość i awaryjność jakość wykończenia wnętrza i karoserii jakość użytych materiałów niezawodność urządzeń częstość drobnych i poważnych usterek koszty napraw w stosunku do kosztów bieżącej eksploatacji 4 38 Zużycie paliwa Rodzaj paliwa średnie po mieście l 100km 9 0 9 1 średnie w trasie l 100km 8 0 7 5 zobacz raport zużycia paliwa dla samochodów Ford Puma Zobacz oceny dla wersji samochodów Ford Puma Wybierz rodzaj nadwozia samochodu Ford Puma aby zobaczyć szczegółowe oceny kierowców W dalszych krokach będziesz mógł wybrać generację modelu rodzaj i pojemność silnika rok produkcji oraz wersję samochodu filtruj nadwozie coupe generacja 1997 2001 silnik benzynowy pojemność 1388 1679 wersja 1 4 EFI 1388 90KM 1 7 EFI 1679 125KM 1 7 Sport Edition 1679 125KM rok produkcji 1998 1999 2000 rodzaje nadwozia samochodu Ford Puma Ford Puma coupe liczba ocen samochodów 8 4 62 Zobacz wszystkie oceny dla samochodu ostatnie oceny dla samochodów Ford Puma strona 1 z 1 Ocenia Samochód Ocena Komentarz VV 10 sierpień 2012 Ford Puma coupe 1997 2001 benzynowy 1388 90KM 5 00 POLECAM Polecam to niezawodne auto każdemu czytaj opinię o samochodzie maćka 27 maj 2012 Ford Puma coupe 1997 2001 benzynowy 1679 125KM 5 00 Najlepsze autko na świecie Naprawdę warto je kupić Inwestując niwiele mamy super wypasioną brykę POLECAM czytaj opinię o samochodzie Tomasz 17 luty 2012 Ford Puma coupe 1997 2001 benzynowy 1679 125KM 4 75 Zwierzak Autko miło się prowadzi jest szybkie i dobrze się zbiera Niska masa przekłada się na przyspieszenie a okrągłe opływowe kształty gwarantują aerodynamikę na dobrym poziomie Ciekawa baza do tuningu Jednak czytaj opinię o samochodzie Ford 14 styczeń 2012 Ford Puma coupe 1997 2001 benzynowy 1679 125KM 4 50 OK OK czytaj opinię o samochodzie peterek14 8 lipiec 2011 Ford Puma coupe 1997 2001 benzynowy 1679 125KM 4 50 tak samochod warty polecenia bardzo dobry silnik komfort jazdy i nie samowity dzwiek silnika 1 7l naprawde polecam czytaj opinię o samochodzie ida 23 kwiecień 2011 Ford Puma coupe 1997 2001 benzynowy 1679 125KM 4 75 ogólne bardzo wygodny w prowadzeniu podczas spokojnej jazdy gdyż tak głównie jeżdżę bardzo zrywny ciężko nim jechać powoli czytaj opinię o samochodzie robson 9 marzec 2010 Ford Puma coupe 1997 2001 benzynowy 1679 125KM 4 50 świetne auto pseudosportowe Ford Puma jest samochodem który mogę zdecydowanie polecić każdemu młodemu kierowcy poszukującemu wrażeń z dynamicznej jazdy niedrogie auto które potrafi dostarczyć dużo przyjemności z jazdy zarówno po czytaj opinię o samochodzie dona 6 sierpień 2009 Ford Puma coupe 1997 2001 benzynowy 1388 90KM 4 00 hehe oczywiście że warto jak ktos ma duzo kasy na remont auta silnik i blacha poza tym to warto jeśli chce sie zobaczyć zazdrosne spojżenia innych kierowców podczas wyprzedzania czy nawet spacerowej jazdy autko
    http://testy.mojeauto.pl/oceny/model/Ford/Puma/ (2012-08-28)