www.archive-pl.com » PL » M » MOJEAUTO.PL

Total: 1138

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Citroen C5 - oceny samochodów Citroen C5. Opinie kierowców o Citroen C5. Kierowcy oceniają auta marki Citroen. Testy samochodów marki Citroen C5.
    65000 ocenia stary zgred kierowca od lat 42 miał dotychczas 11 samochodów ocena łączna 4 75 czy warto kupic ten model TAK Ocena szczegółowa Prowadzenie Prowadzenie układ kierowniczy hamulcowy skrzynie biegów widoczność 5 00 Silnik Silnik moc osiągi przyspieszenie elastyczność głośność niezawodność 5 00 Komfort jazdy Komfort jazdy przestrzeń z tyłu i z przodu pojazdu fotele kierowcy i pasażerów wyciszenie pojazdu wygodę podróżowania ergonomię wentylację klimatyzację ogrzewanie 5 00 Jakość i awaryjność Jakość i awaryjność jakość wykończenia wnętrza i karoserii jakość użytych materiałów niezawodność urządzeń częstość drobnych i poważnych usterek koszty napraw w stosunku do kosztów bieżącej eksploatacji 4 00 Zużycie paliwa Rodzaj paliwa średnie spalanie po mieście 11 0 l 100km średnie spalanie w trasie 8 5 l 100km zobacz raport zużycia paliwa dla samochodów Citroen C5 Zalety zawieszenie obszerność przyspieszenie hamulce klima Wady głośność powyżej 4000obr drogie części i serwis przeciek na dolnej uszczelce silnika skutecznie zlikwidowany uszczelka wagowo w cenie złota wymiana żarówek wymaga wizyty w serwisie Podsumowanie zawiesznie super biorąc pod uwagę upust jaki otrzymałem przy zakupie samochód nie miał na rynku konkurenta kupiłem w salonie za cenę poniżej 70tys poprzednio jeżdziłem Leganzą 150000 kupiona w saloni z upustem 30000 która też w g mnie nie miała w swoim czasie konkurencji Przy zakupie samochodu kieruję się zawsze zasadą najwięcej za najmniej bo podzespoły w dzisiejszej globalnej wiosce produkują ci sami prodcenci Zgodnie z tą zasadą obecnie oferowany C5 choć w g mnie mniej praktyczny od poprzednika z oferowanym upustem znów nie ma konkurenta na rynku Wszystkie oceny dla Citroen C5 150 Poprzednia Następna Na skróty zobacz oceny dla innych samochodów marki Citroen Citroen AX Citroen Berlingo Citroen BX Citroen C 15 Citroen C 25 Citroen C Crosser Citroen C1 Citroen C2 Citroen C3 Citroen C4 Citroen C6 Citroen C8 Citroen DS3 Citroen DS4 Citroen Evasion Citroen
    http://testy.mojeauto.pl/ocena/Citroen_C5/27033/ (2012-08-28)


  • Citroen Jumper - oceny samochodów Citroen Jumper. Opinie kierowców o Citroen Jumper. Kierowcy oceniają auta marki Citroen. Testy samochodów marki Citroen Jumper.
    pl nie jesteś zalogowany zaloguj się zarejestruj się Newsletter zapisz się szukaj ponownie powrót Wszystkie oceny dla Citroen Jumper 10 Poprzednia Następna Ocena samochodu Citroen Jumper nadwozie kombi dach podniesiony generacja 33HDi 2006 rodzaj silnika diesel pojemność silnika 2198 rodzaj dostawczy do 3 5t wersja 33HDi L2H2 2198 120KM rok produkcji 2007 przebieg 190000 ocenia witek kierowca od lat 18 miał dotychczas 8 samochodów ocena łączna 5 00 czy warto kupic ten model TAK Ocena szczegółowa Prowadzenie Prowadzenie układ kierowniczy hamulcowy skrzynie biegów widoczność 5 00 Silnik Silnik moc osiągi przyspieszenie elastyczność głośność niezawodność 5 00 Komfort jazdy Komfort jazdy przestrzeń z tyłu i z przodu pojazdu fotele kierowcy i pasażerów wyciszenie pojazdu wygodę podróżowania ergonomię wentylację klimatyzację ogrzewanie 5 00 Jakość i awaryjność Jakość i awaryjność jakość wykończenia wnętrza i karoserii jakość użytych materiałów niezawodność urządzeń częstość drobnych i poważnych usterek koszty napraw w stosunku do kosztów bieżącej eksploatacji 5 00 Zużycie paliwa Rodzaj paliwa średnie spalanie po mieście 10 0 l 100km średnie spalanie w trasie 8 5 l 100km zobacz raport zużycia paliwa dla samochodów Citroen Jumper Zalety PROWADZENIE SUPER SILNIK DYNAMICZNY BEZAWARYJNY Wady Podsumowanie OK ZAKUPIONY W NIEMIECKIM SALONIE WSZYKTKO OK POLECAM Wszystkie oceny dla Citroen Jumper 10 Poprzednia Następna Na skróty zobacz oceny dla innych samochodów marki Citroen Citroen AX Citroen Berlingo Citroen BX Citroen C 15 Citroen C 25 Citroen C Crosser Citroen C1 Citroen C2 Citroen C3 Citroen C4 Citroen C5 Citroen C6 Citroen C8 Citroen DS3 Citroen DS4 Citroen Evasion Citroen Jumpy Citroen Nemo Citroen Saxo Citroen Visa Citroen Xantia Citroen XM Citroen Xsara Citroen ZX Zwróć uwagę kredyt samochodowy leasing samochodu ubezpieczenie samochodu Zobacz także Wszystko o modelu Citroen Jumper Zobacz zdjęcia modelu Citroen Jumper Zobacz ogłoszenia samochody używane Citroen Jumper Wszystko o marce Citroen Zobacz zdjęcia samochodów marki Citroen Zobacz
    http://testy.mojeauto.pl/ocena/Citroen_Jumper/26999/ (2012-08-28)

  • Citroen Xsara - oceny samochodów Citroen Xsara. Opinie kierowców o Citroen Xsara. Kierowcy oceniają auta marki Citroen. Testy samochodów marki Citroen Xsara.
    z przodu pojazdu fotele kierowcy i pasażerów wyciszenie pojazdu wygodę podróżowania ergonomię wentylację klimatyzację ogrzewanie 5 00 Jakość i awaryjność Jakość i awaryjność jakość wykończenia wnętrza i karoserii jakość użytych materiałów niezawodność urządzeń częstość drobnych i poważnych usterek koszty napraw w stosunku do kosztów bieżącej eksploatacji 4 00 Zużycie paliwa Rodzaj paliwa średnie spalanie po mieście 8 5 l 100km średnie spalanie w trasie 5 5 l 100km zobacz raport zużycia paliwa dla samochodów Citroen Xsara Zalety Przy tej masie silnik o mocy 100KM pozwala na bardzo sprawne i dynamiczne przemieszczanie się Komfort jazdy zdecydowanie większy niż u konkurencji z tamtego okresu zarówno zawieszenie jak i fotele Bardzo duży bagażnik 408 litrów Absolutny brak korozji nawet po 12 latach Tanie części zamienne Wady Albo wygoda albo prowadzenie Xsara w zakrętach nie jest tak sztywna jak np Astra II Prowadzi się momentami zbyt miękko Przyciski opuszczania szyb na konsoli środkowej Urywające się klamki zewnętrzne W dieslach odpada od wibracji górna część logo Citroena w przednim wlocie powietrza Belka skrętna tylnego zawieszenia jest wado tylko dla tych którzy nie wiedzą jak ją poprawnie eksploatować a to niestety 99 posiadaczy Xsar Podsumowanie To już moja druga Xsara Kiedyś miałem Xsarę I z benzynowym 1 4 8V Obecnie posiadam Xsarę II z benzynowym 1 6 16V w wersji VTR Bardzo przestronne i komfortowe auto Potężny jak na tę klasę samochodu bagażnik Samochodem da się wygodnie podróżować nawet w długich trasach Silnik żwawy mało awaryjny jeśli wszelkie wymiany eksploatacyjne robione są na czas płyny uszczelki paski Skrzynia biegów jak to w Citroenach Jeremy Clarkson określił zmianę biegów w Xsarze jakby to było grzebanie patykiem w wiadrze z gwoździami Coś w tym jest ale skrzynia pracuje poprawnie i cicho Swoją niską awaryjnością i oferowanym komfortem podróży Xsara obala mit awaryjnych Citroenów To naprawdę bardzo udana konstrukcja
    http://testy.mojeauto.pl/ocena/Citroen_Xsara/26957/ (2012-08-28)

  • Citroen C6 - oceny samochodów Citroen C6. Opinie kierowców o Citroen C6. Kierowcy oceniają auta marki Citroen. Testy samochodów marki Citroen C6.
    2720 204KM rok produkcji 2007 przebieg 10000 ocenia Mireck kierowca od lat 14 miał dotychczas 6 samochodów ocena łączna 5 00 czy warto kupic ten model TAK Ocena szczegółowa Prowadzenie Prowadzenie układ kierowniczy hamulcowy skrzynie biegów widoczność 5 00 Silnik Silnik moc osiągi przyspieszenie elastyczność głośność niezawodność 5 00 Komfort jazdy Komfort jazdy przestrzeń z tyłu i z przodu pojazdu fotele kierowcy i pasażerów wyciszenie pojazdu wygodę podróżowania ergonomię wentylację klimatyzację ogrzewanie 5 00 Jakość i awaryjność Jakość i awaryjność jakość wykończenia wnętrza i karoserii jakość użytych materiałów niezawodność urządzeń częstość drobnych i poważnych usterek koszty napraw w stosunku do kosztów bieżącej eksploatacji 5 00 Zużycie paliwa Rodzaj paliwa średnie spalanie po mieście 10 5 l 100km średnie spalanie w trasie 7 5 l 100km zobacz raport zużycia paliwa dla samochodów Citroen C6 Zalety Wyciszone wnetrze Jakosc materialow skora plastiki i welur Prowadzenie i ogolnie komfort Wady dziwny odglos zamykajacych sie drzwi brak automatycznej tylnej rolety jak np w 607 i brak automatycznego otwierania bagaznika Podsumowanie Jestem jak najbardziej na tak Mimo ze jestem mlodym czlowiekiem 30 nie boje sie nim jezdzic choc nie ktorzy mowia ze to samochod dla dziadkow dla mnie spisuje sie wysmienicie a osiagi sa wiecej niz zadowalajace mimo ze samochod wazy prawie 2 tony przyspiesza i hamuje idealnie Goraco polecam kazdemu niezaleznie od wieku Jezdze nim juz jakis czas i jedyny mankament awaria to zatarta tuleja przy pasku od alternatora sprezarki wywolujaca dziwne jeczenie samochodu heh Wszystkie oceny dla Citroen C6 13 Poprzednia Następna Na skróty zobacz oceny dla innych samochodów marki Citroen Citroen AX Citroen Berlingo Citroen BX Citroen C 15 Citroen C 25 Citroen C Crosser Citroen C1 Citroen C2 Citroen C3 Citroen C4 Citroen C5 Citroen C8 Citroen DS3 Citroen DS4 Citroen Evasion Citroen Jumper Citroen Jumpy Citroen Nemo Citroen Saxo Citroen
    http://testy.mojeauto.pl/ocena/Citroen_C6/26956/ (2012-08-28)

  • Citroen Saxo - oceny samochodów Citroen Saxo. Opinie kierowców o Citroen Saxo. Kierowcy oceniają auta marki Citroen. Testy samochodów marki Citroen Saxo.
    zalogowany zaloguj się zarejestruj się Newsletter zapisz się szukaj ponownie powrót Wszystkie oceny dla Citroen Saxo 24 Poprzednia Następna Ocena samochodu Citroen Saxo nadwozie hatchback 3 drzwiowy generacja 1999 2004 rodzaj silnika diesel pojemność silnika 1527 rodzaj osobowy wersja 1 5D SX 1527 58KM rok produkcji 2001 przebieg 180000 ocenia marceli801 kierowca od lat 5 miał dotychczas 4 samochody ocena łączna 4 00 czy warto kupic ten model TAK Ocena szczegółowa Prowadzenie Prowadzenie układ kierowniczy hamulcowy skrzynie biegów widoczność 4 00 Silnik Silnik moc osiągi przyspieszenie elastyczność głośność niezawodność 5 00 Komfort jazdy Komfort jazdy przestrzeń z tyłu i z przodu pojazdu fotele kierowcy i pasażerów wyciszenie pojazdu wygodę podróżowania ergonomię wentylację klimatyzację ogrzewanie 3 00 Jakość i awaryjność Jakość i awaryjność jakość wykończenia wnętrza i karoserii jakość użytych materiałów niezawodność urządzeń częstość drobnych i poważnych usterek koszty napraw w stosunku do kosztów bieżącej eksploatacji 4 00 Zużycie paliwa Rodzaj paliwa średnie spalanie po mieście 5 5 l 100km średnie spalanie w trasie 3 5 l 100km zobacz raport zużycia paliwa dla samochodów Citroen Saxo Zalety spalanie spalanie koszty koszty bagaznik Wady niska jakosc belka hałas Podsumowanie polecam auto bez kompleksów Sporo kasy zostaje w kieszeni latam na czerwonym 80 000 i jest luzik polecam Wszystkie oceny dla Citroen Saxo 24 Poprzednia Następna Na skróty zobacz oceny dla innych samochodów marki Citroen Citroen AX Citroen Berlingo Citroen BX Citroen C 15 Citroen C 25 Citroen C Crosser Citroen C1 Citroen C2 Citroen C3 Citroen C4 Citroen C5 Citroen C6 Citroen C8 Citroen DS3 Citroen DS4 Citroen Evasion Citroen Jumper Citroen Jumpy Citroen Nemo Citroen Visa Citroen Xantia Citroen XM Citroen Xsara Citroen ZX Zwróć uwagę kredyt samochodowy leasing samochodu ubezpieczenie samochodu Zobacz także Wszystko o modelu Citroen Saxo Zobacz ogłoszenia samochody używane Citroen Saxo Wszystko o marce Citroen Zobacz zdjęcia
    http://testy.mojeauto.pl/ocena/Citroen_Saxo/26939/ (2012-08-28)

  • Citroen C4 - oceny samochodów Citroen C4. Opinie kierowców o Citroen C4. Kierowcy oceniają auta marki Citroen. Testy samochodów marki Citroen C4.
    pl nie jesteś zalogowany zaloguj się zarejestruj się Newsletter zapisz się szukaj ponownie powrót Wszystkie oceny dla Citroen C4 84 Poprzednia Następna Ocena samochodu Citroen C4 nadwozie hatchback 5 drzwiowy generacja 2011 rodzaj silnika benzynowy pojemność silnika 1598 rodzaj osobowy wersja 1 6 VTi Seduction 1598 120KM rok produkcji 2011 przebieg 35000 ocenia marian kierowca od lat 18 miał dotychczas 10 samochodów ocena łączna 5 00 czy warto kupic ten model TAK Ocena szczegółowa Prowadzenie Prowadzenie układ kierowniczy hamulcowy skrzynie biegów widoczność 5 00 Silnik Silnik moc osiągi przyspieszenie elastyczność głośność niezawodność 5 00 Komfort jazdy Komfort jazdy przestrzeń z tyłu i z przodu pojazdu fotele kierowcy i pasażerów wyciszenie pojazdu wygodę podróżowania ergonomię wentylację klimatyzację ogrzewanie 5 00 Jakość i awaryjność Jakość i awaryjność jakość wykończenia wnętrza i karoserii jakość użytych materiałów niezawodność urządzeń częstość drobnych i poważnych usterek koszty napraw w stosunku do kosztów bieżącej eksploatacji 5 00 Zużycie paliwa Rodzaj paliwa średnie spalanie po mieście 7 5 l 100km średnie spalanie w trasie 4 0 l 100km zobacz raport zużycia paliwa dla samochodów Citroen C4 Zalety oszczedny dobrze sie prowadzi hamulce wykonczenie Wady Podsumowanie warty zakupu super samochod Wszystkie oceny dla Citroen C4 84 Poprzednia Następna Na skróty zobacz oceny dla innych samochodów marki Citroen Citroen AX Citroen Berlingo Citroen BX Citroen C 15 Citroen C 25 Citroen C Crosser Citroen C1 Citroen C2 Citroen C3 Citroen C5 Citroen C6 Citroen C8 Citroen DS3 Citroen DS4 Citroen Evasion Citroen Jumper Citroen Jumpy Citroen Nemo Citroen Saxo Citroen Visa Citroen Xantia Citroen XM Citroen Xsara Citroen ZX Zwróć uwagę kredyt samochodowy leasing samochodu ubezpieczenie samochodu Zobacz także Wszystko o modelu Citroen C4 Zobacz zdjęcia modelu Citroen C4 Zobacz filmy o modelu Citroen C4 Zobacz ogłoszenia samochody używane Citroen C4 Wszystko o marce Citroen Zobacz zdjęcia samochodów marki Citroen
    http://testy.mojeauto.pl/ocena/Citroen_C4/26896/ (2012-08-28)

  • Citroen C2 - oceny samochodów Citroen C2. Opinie kierowców o Citroen C2. Kierowcy oceniają auta marki Citroen. Testy samochodów marki Citroen C2.
    Następna Ocena samochodu Citroen C2 nadwozie hatchback 3 drzwiowy generacja VAN Hdi 2006 2007 rodzaj silnika diesel pojemność silnika 1398 rodzaj dostawczy do 3 5t wersja HDi Van 1398 70KM rok produkcji 2007 przebieg 110000 ocenia Bajka kierowca od lat 30 miał dotychczas 11 samochodów ocena łączna 5 00 czy warto kupic ten model TAK Ocena szczegółowa Prowadzenie Prowadzenie układ kierowniczy hamulcowy skrzynie biegów widoczność 5 00 Silnik Silnik moc osiągi przyspieszenie elastyczność głośność niezawodność 5 00 Komfort jazdy Komfort jazdy przestrzeń z tyłu i z przodu pojazdu fotele kierowcy i pasażerów wyciszenie pojazdu wygodę podróżowania ergonomię wentylację klimatyzację ogrzewanie 5 00 Jakość i awaryjność Jakość i awaryjność jakość wykończenia wnętrza i karoserii jakość użytych materiałów niezawodność urządzeń częstość drobnych i poważnych usterek koszty napraw w stosunku do kosztów bieżącej eksploatacji 5 00 Zużycie paliwa Rodzaj paliwa średnie spalanie po mieście 4 5 l 100km średnie spalanie w trasie 3 5 l 100km zobacz raport zużycia paliwa dla samochodów Citroen C2 Zalety ekonomiczny wyposażenie klimatyzacja wspomaganie kierownicy ABS dla dwóch osób bardzo wygodny ładny Wady 3 drzwiowy Podsumowanie Citroen C2 Nie jest to auto rodzinne ale ja wykorzystuję go by dojeżdżać do pracy najczęściej jeżdżę sama to jest auto idealne Dwie osoby też mogą nim podróżować całkiem wygodnie Mało pali a przy dzisiejszych cenach paliwa to ogromna zaleta Wszystkie oceny dla Citroen C2 17 Poprzednia Następna Na skróty zobacz oceny dla innych samochodów marki Citroen Citroen AX Citroen Berlingo Citroen BX Citroen C 15 Citroen C 25 Citroen C Crosser Citroen C1 Citroen C3 Citroen C4 Citroen C5 Citroen C6 Citroen C8 Citroen DS3 Citroen DS4 Citroen Evasion Citroen Jumper Citroen Jumpy Citroen Nemo Citroen Saxo Citroen Visa Citroen Xantia Citroen XM Citroen Xsara Citroen ZX Zwróć uwagę kredyt samochodowy leasing samochodu ubezpieczenie samochodu Zobacz także Wszystko o modelu Citroen
    http://testy.mojeauto.pl/ocena/Citroen_C2/26891/ (2012-08-28)

  • Citroen Berlingo - oceny samochodów Citroen Berlingo. Opinie kierowców o Citroen Berlingo. Kierowcy oceniają auta marki Citroen. Testy samochodów marki Citroen Berlingo.
    do 3 5t wersja II 1 9D 800 Confort 1868 71KM rok produkcji 2003 przebieg 160000 ocenia Dan kierowca od lat 10 miał dotychczas 3 samochody ocena łączna 2 50 czy warto kupic ten model NIE Ocena szczegółowa Prowadzenie Prowadzenie układ kierowniczy hamulcowy skrzynie biegów widoczność 4 00 Silnik Silnik moc osiągi przyspieszenie elastyczność głośność niezawodność 2 00 Komfort jazdy Komfort jazdy przestrzeń z tyłu i z przodu pojazdu fotele kierowcy i pasażerów wyciszenie pojazdu wygodę podróżowania ergonomię wentylację klimatyzację ogrzewanie 3 00 Jakość i awaryjność Jakość i awaryjność jakość wykończenia wnętrza i karoserii jakość użytych materiałów niezawodność urządzeń częstość drobnych i poważnych usterek koszty napraw w stosunku do kosztów bieżącej eksploatacji 1 00 Zużycie paliwa Rodzaj paliwa średnie spalanie po mieście 9 0 l 100km średnie spalanie w trasie 7 0 l 100km zobacz raport zużycia paliwa dla samochodów Citroen Berlingo Zalety Przestronny Dobra widoczność Całkiem nieźle się prowadzi Dobry układ hamulcowy Wady Kupiony w salonie miesiąc po dwuletniej gwarancji awaria pompy vacum wczesniej przepływomierz wymieniony na gwarancji przymusowa wymiana paska rozrządu po 60 000km Czterokrotna wymiana linki sprzęgła po zerwaniach przy 120tys km docisk sprzęgła wymiana Po ok 100tys wycieki z układu wspomagania Zawieszenie tylnej belki dramat w trzech aktach O drobnych awariach typu wymiana łożysk na półosiach uszczelniacza po wycieku oleju ze skrzyni pęknietego paska alternatora i mnóstwa innych części oraz podzespołów o których nie pamiętam szkoda pisać Podsumowanie Totalna porażka Totalna porażka Nigdy więcej Wszystkie oceny dla Citroen Berlingo 60 Poprzednia Następna Na skróty zobacz oceny dla innych samochodów marki Citroen Citroen AX Citroen BX Citroen C 15 Citroen C 25 Citroen C Crosser Citroen C1 Citroen C2 Citroen C3 Citroen C4 Citroen C5 Citroen C6 Citroen C8 Citroen DS3 Citroen DS4 Citroen Evasion Citroen Jumper Citroen Jumpy Citroen Nemo Citroen Saxo Citroen Visa Citroen Xantia
    http://testy.mojeauto.pl/ocena/Citroen_Berlingo/26860/ (2012-08-28)