archive-pl.com » PL » C » CYLEX.PL

Total: 865

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Brańsk Baza danych - firmy, opinie, oferty specjalne
    TUR G PODLASKIE UL SIENKIEWICZA 37 17 120 BRAŃSK 0600 606918 taniec akcesoria szkoły tańca akcesoria taniec nauka AGRO CENTRUM PODLASKIE MICKIEWICZA 54A 17 120 BRAŃSK 085 7376402 sprzęt rolnicze narzedzia sprzet rolnicze narzędzia POLICJA POSTERUNEK PODLASKIE RYNEK 17 17 120 BRAŃSK 85 737 50 07 policja administracja i polityka administracja polityka ULMIR PHU USŁUGI TRANSPORTOWE BOGUSZ M PODLASKIE UL BIELSKA 43 17 120 BRAŃSK 85 737 62 02 transport lądowy transport drogowy transport samochodowy zboże nawozy transport i spedycja transport usługi transport spedycja pasze J K SOKOŁOWSCY SC SOKOŁOWSKI J SOKOŁOWSKI K PODLASKIE SIENKIEWICZA 45 17 120 BRAŃSK 85 737 76 00 gastronomia bary ZAJĄCZKOWSCY PPHU ZAJĄCZKOWSKA J PODLASKIE UL SKŁODOWSKIEJ CURIE 27 17 120 BRAŃSK 085 7375536 chemiczne środki hurt znicze świece swiece KOWALCZUK GRAŻYNA HANDEL DREWNEM PODLASKIE JANA PAWŁA II 13 17 120 BRAŃSK 085 7377028 drewno mień drzewne artykuly drzewne artykuły ZAWADZKI MAREK ZAKŁAD NAPRAWCZY PODLASKIE SIENKIEWICZA 60 17 120 BRAŃSK 085 7375381 rolnicze maszyny FALKOWSKI GRZEGORZ HURTOWNIA PRZEMYSŁOWA PODLASKIE UL JANA PAWŁA II 30 17 120 BRAŃSK 85 737 54 15 hurt transport usługi spedycja budowlane sklady żegluga rolnictwo leśnictwo sprzedaż przeprowadzki transport lotniczy transport specjalistyczny taxi budowlane prefabrykaty transport WARTA SA TOWARZYSTWO UBEZPIECZEŃ I REASEKURACJI PODLASKIE UL SIENKIEWICZA 9 17 120 BRAŃSK 60 632 33 46 ubezpieczenia domów finansowanie ubezpieczenia ubezpieczenia wyjazdów krajowych finanse i ubezpieczenia ubezpieczeniowi pośrednicy ubezpieczenia następstw nieszczęśliwych wypadków lokaty MEMENTO MORI ZAKŁAD POGRZEBOWY OLEKSIEWICZ W PODLASKIE UL MICKIEWICZA 23 17 120 BRAŃSK 085 7375519 pogrzeby pogotowia inne trumny pogrzebowe uslugi pogrzebowe usługi pogrzeb URZĄD GMINY PODLASKIE UL RYNEK 8 17 120 BRAŃSK 0 85 737 50 31 gminy urzedy gmin urzędy administracja polityka urzędy miast i gmin samorząd terytorialny urzędy miast gmin urząd gminy brańsk administracja i polityka urzędy miast ZAKŁAD PRODUKCYJNY PRO PLAST PODLASKIE JANA PAWŁA II 14 17 120 BRAŃSK 608800016 producent tub zniczowych tuby zniczowe opakowania z tworzyw sztucznych AUTO GAS MONTAŻ INTSTALACJI GAZOWYCH SZMURŁO M PODLASKIE ARMII KRAJOWEJ 2 B 17 120 BRAŃSK 85 737 62 60 instalacje gazowe montaż samochody instalacje gazowe motoryzacja samochody instalacje gazowe mechanicy stacje paliw usługi motoryzacyjne KA BELL PPHU ZAKŁAD WYKONAWSTWA TECHNICZNEGO CHWIEĆKO P PODLASKIE UL POLNA 20 17 120 BRAŃSK 85 737 51 02 niezależni operatorzy telefonii stacjonarnej telekomunikacja usługi przemysł i produkcja przemysł telekomunikacyjny ciepłownicze telekomunikacja systemy budowlane usługi energetyczne NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W WIDŹGOWIE PRZYCHODNIA RODZINNA PODLASKIE UL JANA PAWŁA II 19 17 120 BRAŃSK 085 737 64 31 przychodnia specjalistyczna pediatria szczepienia medycyna rodzinna placówek medycznych choroby wewnętrzne lekarze przychodnie prywatne spółdzielnie punkt pobrań laboratorium ekg KONSTANTYNOWICZ KRZYSZTOF ZAKŁAD STOLARSKI PODLASKIE UL BIELSKA 15 1 17 120 BRAŃSK 85 737 53 09 drzwi automatyczne więcej drzwi drewniane drzwi ognioodporne drzwi dźwiękochłonne budownictwo drzwi przemysłowe drzwi aluminiowe drzwi przesuwne drzwi antywłamaniowe stolarstwo drzwi pcv PUCHOWICZ AGNIESZKA FIRMA PRODUKCYJNA PODLASKIE UL BINDUGA 29 17 120 BRAŃSK 85 737 63 25 dom i ogród świece i znicze znicze świece wyposażenie i dekoracja wnętrz MARION S C SŁAWOMIR KUJAWSKI JÓZEF TRUSIAK PODLASKIE BOĆKOWSKA 25 17 120 BRAŃSK 85 737

    Original URL path: http://www.cylex.pl/bra%c5%84sk/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive


  • Tykocin Baza danych - firmy, opinie, oferty specjalne
    UL BERNARDYŃSKA 2 16 080 TYKOCIN 85 718 73 11 samochody klimatyzacja samochody diagnostyczne usługi motoryzacja samochody stacje obsługi samochody znakowanie samochody regeneracja podzespołów samochody elektromechanika myjni POLSKI KONCERN NAFTOWY ORLEN SA STACJA PALIW PODLASKIE UL SOKOŁOWSKA 1 16 080 TYKOCIN 85 718 17 14 smary oleje motoryzacja stacje paliw POL MAR PPHU REGULATORY CIĄGU KOMINOWEGO PODLASKIE SZKOLNA 1 16 080 TYKOCIN 085 7181661 kominy cieplownictwo ciągi wentylacyjne ciepłownictwo NA STARYM RYNKU APTEKA PODLASKIE STARY RYNEK 4 16 080 TYKOCIN 85 718 16 63 medycyna zdrowie medycyna i zdrowie apteki MOTO ZBYCH WASZKIEWICZ Z PODLASKIE UL KLASZTORNA 13 16 080 TYKOCIN 60 821 99 64 narzędzia i maszyny rolnicze rolnicze maszyny rolnictwo i leśnictwo części produkcja rolnictwo leśnictwo sprzęt narzędzia maszyny rolnicze rolnicze artykuły DZIENIS JOANNA SKLEP WIELOBRANŻOWY PODLASKIE STARY RYNEK 1 16 080 TYKOCIN 85 718 77 21 handel handel wielobranżowy alkohol detal sklepy wielobranzowe TORYS PHU PODLASKIE KLASZTORNA 3 16 080 TYKOCIN 85 7181616 lekarze weterynarii lekarze specjaliści gabinety lekarze specjaliści i gabinety weterynaria uslugi medycyna zdrowie medycyna i zdrowie weterynaria usługi lekarze weterynarze ARTES GALERIA SKLEP Z PAMIĄTKAMI GŁADYSZ M PODLASKIE PL CZARNIECKIEGO 9 16 080 TYKOCIN 85 718 14 08 pamiątki upominki usługi pamiatki LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE ZESPOŁU SZKÓŁ I PRZEDSZKOLA PODLASKIE KOCHANOWSKIEGO 1 16 080 TYKOCIN 085 7187070 szkoły średnie publiczne szkoly srednie publiczne GROSIK SKOBODZIŃSKA M PODLASKIE SOKOŁOWSKA 9 16 080 TYKOCIN 0691 513403 wędliny spozywcze artykuly detal cukiernie wody mineralne spożywcze artykuły detal mięso lody detal ciastkarnie drób detal spożywcze artykuły detal piekarnie napoje garmażeryjne WIŚNIEWSKI MARIAN TAXI PODLASKIE SZKOLNA 2 16 080 TYKOCIN 085 7181634 taksówki taxi 1001 DROBIAZGÓW SKLEP WIELOBRANŻOWY PODLASKIE STARY RYNEK 2 5 16 080 TYKOCIN 85 718 74 02 handel wielobranżowy płyn do płukania puzzle handel sklepy wielobranzowe kwiaty sztuczne e sklep z kwiatami proszek do prania szampon hurtownie wielobranżowe PIASECKA TERESA HANDEL ODZIEŻĄ UŻYWANĄ PODLASKIE ZŁOTA 13 16 080 TYKOCIN 85 718 17 00 odziez uzywana odzież obuwie odzież używana OSTROWSKI PHU OSTROWSKI R PODLASKIE GLOGERA 12 16 080 TYKOCIN 085 7187365 transport uslugi transport usługi ZIMNOCH LESZEK LEK WET PRYWATNA PRAKTYKA WETERYNARYJNA PODLASKIE UL SOKOŁOWSKA 34 16 080 TYKOCIN 85 718 74 87 medycyna i zdrowie lekarze weterynarii weterynaria usługi medycyna zdrowie weterynaryjne lecznice weterynaria usługi weterynaria uslugi lekarze specjaliści i gabinety lekarze weterynarze DANMAR PHU DUDZIŃSKA A PODLASKIE ZAGUMIENNA 19 16 080 TYKOCIN 0697 890030 odzież konfekcja detal odziez PARAFIA RZYMSKOKATOLICKA ŚW WOJCIECHA BISKUPA MĘCZENNIKA PODLASKIE KOŚCIELNA 8 18 100 TYKOCIN 85 715 34 99 kościoły organizacje koscielne instytucje kościelne administracja i polityka administracja polityka organizacje kościelne koscioly URZĄD MIEJSKI PODLASKIE UL ZŁOTA 2 16 080 TYKOCIN 0 85 718 16 27 administracja i polityka samorząd terytorialny urzędy miast gmin administracja polityka urzędy miast urzędy miast i gmin urząd miejski w tykocinie urzedy miejskie urzędy gminy CIMOCH PRZEMYSŁAW USŁUGI POGRZEBOWE PODLASKIE STARY RYNEK 3 16 080 TYKOCIN 85 718 74 07 pogrzebowe usługi pogrzebowe uslugi pogotowia inne PRZEDSZKOLE PODLASKIE KOCHANOWSKIEGO 1 16 080 TYKOCIN 85 7181645 przedszkola żłobki edukacja szkolnictwo przedszkola publiczne przedszkola i żłobki edukacja

    Original URL path: http://www.cylex.pl/tykocin/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • Piecki Baza danych - firmy, opinie, oferty specjalne
    cefarm URZĄD GMINY WARMIŃSKO MAZURSKIE UL ZWYCIĘSTWA 34 11 710 PIECKI 0 89 742 20 29 gmin gminy samorząd terytorialny urząd gminy piecki urzedy gmin urzędy miast RYFA JANUSZ CZĘŚCI SAMOCHODOWE WARMIŃSKO MAZURSKIE WOLNOŚCI 30 11 710 PIECKI 89 742 18 71 samochody akcesoria hurt części zamienne detal motoryzacja części akcesoria samochodowe części zamienne detal czesci zamienne detal części zamienne produkcja samochody akcesoria części TARCZYNOWICZ BEATA SKLEP OBUWNICZY WARMIŃSKO MAZURSKIE ZWYCIĘSTWA 27F 11 710 PIECKI 69 490 24 13 obuwnicze artykuły detal obuwnicze artykuly detal odzież obuwie obuwnicze artykuły detal obuwie JĘDRZEJCZYK ROMAN SKLEP SPOŻYWCZY WARMIŃSKO MAZURSKIE UL WOLNOŚCI 18 11 710 PIECKI 089 7421154 spożywcze artykuły detal spozywcze artykuly detal spożywcze artykuły detal JOMBISS USŁUGI TRANSPORTOWE KULAS Z WARMIŃSKO MAZURSKIE ZWYCIĘSTWA 46 11 710 PIECKI 89 742 15 85 transport i spedycja transport usługi transport usługi transport spedycja transport uslugi transport samochodowy GREGOREK AGENCJA REKLAMOWA WARMIŃSKO MAZURSKIE KRZYWA 9A 11 710 PIECKI 89 742 15 73 marketing reklama marketing i reklama reklama doradztwo biznes reklama agencje agencje reklamowe KACZYŃSKI KAZIMIERZ MECHANIKA POJAZDOWA WARMIŃSKO MAZURSKIE SPACEROWA 3 11 710 PIECKI 696 74 86 39 samochody stacje obsługi motoryzacja mechanicy stacje obsługi serwis samochodowy usługi motoryzacyjne samochody stacje obslugi ZESPÓŁ OBSŁUGI PLACÓWEK OŚWIATOWYCH WARMIŃSKO MAZURSKIE ZWYCIĘSTWA 23 11 710 PIECKI 089 7421015 kuratorium oświaty kuratorium oswiaty MIRARZENKA AUTONAPRAWA JURCZYK M WARMIŃSKO MAZURSKIE ŁĄKOWA 7 11 710 PIECKI 0600 086397 samochody stacje obsługi samochody wyposażenie stacji samochody znakowanie samochody blacharstwo samochody instalacje gazowe warsztatów samochody klimatyzacja samochody stacje MAGAZYN MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH SPÓŁDZIELNI HANDLOWEJ WARMIŃSKO MAZURSKIE ROLNA 4 11 710 PIECKI 089 7422290 budowlane składy budowlane prefabrykaty materiały budowlane budowlane sklady DOROTA SALON FRYZJERSKI LEMAŃSKA D WARMIŃSKO MAZURSKIE ZWYCIĘSTWA 6 11 710 PIECKI 89 742 10 51 fryzjerstwo salony salony fryzjerskie baleyage uroda relaks salony piękności uslugi POLICJA POSTERUNEK WARMIŃSKO MAZURSKIE ZWYCIĘSTWA 4 11 710 PIECKI 89 741 92 01 policja administracja i polityka administracja polityka GRUPOWA PRAKTYKA PIELĘGNIARSTWA ŚRODOWISKOWO RODZINNEGO I MEDYCYNY SZKOLNEJ SC WARMIŃSKO MAZURSKIE ZWYCIĘSTWA 20 11 710 PIECKI 089 7422305 pielęgniarstwo usługi pielegniarstwo uslugi pielęgniarstwo usługi BANK SPÓŁDZIELCZY W RUCIANEM NIDZIE ODDZIAŁ WARMIŃSKO MAZURSKIE UL ŁĄKOWA 1 11 710 PIECKI 89 742 11 22 banki i finanse banki uslugi banki usługi banki banki finanse oddzialy bank internetowy kantory usługi bankowe finanse i ubezpieczenia oddziały finanse ubezpieczenia PIETRZYKOWSKI KRZYSZTOF INSTALATORSTWO ELEKTRYCZNE WARMIŃSKO MAZURSKIE LEŚNA 1 11 710 PIECKI 089 7421037 instalacje elektryczne usługi instalacje elektryczne usługi instalacje elektryczne uslugi instalacje kompleksowe usługi BZIKOT JANUSZ NAPRAWA POJAZDÓW WARMIŃSKO MAZURSKIE WOLNOŚCI 30 11 710 PIECKI 89 742 11 97 motoryzacja stacje obsługi serwis samochodowy samochody stacje obslugi usługi motoryzacyjne skoda mechanicy samochód samochody stacje obsługi BIBLIOTEKA PUBLICZNA GMINNA WARMIŃSKO MAZURSKIE UL ZWYCIĘSTWA 6 11 710 PIECKI 89 742 11 67 czytelnie biblioteki i czytelnie edukacja i szkolnictwo biblioteki czytelnie edukacja szkolnictwo książka czytelnia biblioteki DELIA PHU SZABELSKA M WARMIŃSKO MAZURSKIE ZWYCIĘSTWA 22D 11 710 PIECKI 89 742 11 35 usługi akcesoria kwiaciarskie kwiaciarnie GOŚCINIEC RELAX PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWO GASTRONOMICZNE RYFA J B WARMIŃSKO MAZURSKIE ŚWIERKOWA 2 11 710 PIECKI 89 742 10

    Original URL path: http://www.cylex.pl/piecki/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • Suchowola Baza danych - firmy, opinie, oferty specjalne
    16 150 SUCHOWOLA 85 712 44 01 ekg szczepienia badania medycyny pracy ginekologia i położnictwo badania laboratoryjne medycyna zdrowie placówek medycznych kinezyterapia spółki przychodnia specjalistyczna przychodnie SZKOŁA PODSTAWOWA PODLASKIE SZKOLNA 1 16 150 SUCHOWOLA 85 712 41 00 szkoly podstawowe publiczne edukacja szkolnictwo szkoły podstawowe i gimnazja szkoły edukacja i szkolnictwo szkoły podstawowe publiczne szkoły podstawowe gimnazja SAMOPOMOC CHŁOPSKA GMINNA SPÓŁDZIELNIA BIURO PODLASKIE KUPIECKA 1 16 150 SUCHOWOLA 085 7124021 cechy rzemieślnicze handel organizacje handel organizacje PIEKARNIA GS SAMOPOMOC CHŁOPSKA PODLASKIE 3 MAJA 10 16 150 SUCHOWOLA 85 712 41 79 piekarnie żywność piekarnie cukiernie OŚRODEK KULTURY PODLASKIE PL KOŚCIUSZKI 13 16 150 SUCHOWOLA 085 7229413 sztuka ośrodki sztuka ośrodki kultura sztuka osrodki STORCZYK KWIACIARNIA PODLASKIE PL KOŚCIUSZKI 5D 16 150 SUCHOWOLA 88 827 52 74 akcesoria kwiaciarskie kwiaciarnie SKLEP Z AGD GS SAMOPOMOC CHŁOPSKA PODLASKIE KUPIECKA 1 16 150 SUCHOWOLA 085 7124047 hurt zmywarki pralki artykuly gospodarstwa domowego detal artykuły gospodarstwa domowego detal artykuły gospodarstwa domowego wypożyczanie artykuły gospodarstwa domowego produkcja artykuły MECHANIK SC SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO CIĄGNIKÓW I MASZYN ROLNICZYCH PODLASKIE KUPIECKA 5 16 150 SUCHOWOLA 085 7124520 Części zamienne do ciągników i kombajnów Claas John Deere Case Massey Ferguson Renault Części do silników Perkins MWM John Deere Deutz Cummins Case Valmet Landini pasy klinowe do kombajnów Tagex Agro Belts Roulunds Gates Pix Contitech renault landini massey ciągniki fendt claas deutz roulunds rolnicze maszyny case pix bepco części do silników john deere gates brony pasy klinowe COUNTRY PPHU PAWLIŃSCY J J PODLASKIE 3 MAJA 31 16 150 SUCHOWOLA 085 7124012 srodki ochrony roslin środki ochrony roślin WIRKOWSKI AUTO BLACHARSTWO LAKIERNICTWO I POMOC DROGOWA PODLASKIE SZKOLNA 2 16 150 SUCHOWOLA 85 712 45 04 lakiernictwo mechanicy blacharstwo lakiernictwo samochodowe motoryzacja samochody blacharstwo usługi motoryzacyjne samochody blacharstwo KILUK RAJMUND ZAKŁAD BLACHARSTWA I LAKIERNICTWA PODLASKIE BIAŁOSTOCKA 40 16 150 SUCHOWOLA 85 712 41 39 samochody blacharstwo usługi motoryzacyjne stacje obsługi serwis samochodowy lakiernictwo mechanicy motoryzacja samochody blacharstwo GS SAMOPOMOC CHŁOPSKA SPRZEDAŻ HURTOWO DETALICZNA PODLASKIE 3 MAJA 11 16 150 SUCHOWOLA 085 7124120 handel organizacje cechy rzemieślnicze handel organizacje SPOKO PHU HALICKI W PODLASKIE OGRODOWA 12 16 150 SUCHOWOLA 85 712 51 06 budownictwo izolacyjne balkonowa okna drzwi okna i drzwi budowlane usługi elewacyjne ISP USŁUGI INTERNETOWE MICHAŁOWSKI R PODLASKIE PL KOŚCIUSZKI 8 16 150 SUCHOWOLA 085 7124444 internet dostawcy internet dostawcy uslugi URZĄD POCZTOWY PODLASKIE PL KOŚCIUSZKI 27 16 150 SUCHOWOLA 85 712 52 22 poczta urzędy administracja i polityka urzędy pocztowe pocztowe usługi administracja polityka WET SERWIS PRYWATNA LECZNICA WETERYNARYJNA PAWLIŃSKA J PODLASKIE 3 MAJA 31 16 150 SUCHOWOLA 85 712 40 12 weterynaria usługi weterynaria uslugi lekarze specjaliści i gabinety medycyna i zdrowie lekarze specjaliści gabinety weterynaria usługi lekarze weterynarii medycyna zdrowie lekarze HYZIEWICZ ANDRZEJ ELEKTROMECHANIKA CHŁODNICZA PODLASKIE PIASKOWA 17 16 150 SUCHOWOLA 085 7124318 sprzęt chlodnictwo wyposażenie chłodnictwo instalacje SZCZYKOWSKI BOGUSŁAW ZAKŁAD MECHANIKI POJAZDOWEJ PODLASKIE OGRODOWA 8 16 150 SUCHOWOLA 85 712 41 42 samochody diagnostyczne usługi samochody regeneracja podzespołów usługi motoryzacyjne samochody klimatyzacja samochody blacharstwo stacje obsługi serwis samochodowy motoryzacja SWÓJ LEKARZ NZOZ KRZYWOSZ B PODLASKIE

    Original URL path: http://www.cylex.pl/suchowola/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • PSYCHE BADANIA PSYCHOLOGICZNE KIEROWCÓW BIELSKO, BIELSKO-BIAŁA, Oferta specjalna: -5%
    PSYCHE Dla stałych klientów możliwość negocjacji cen Szczegółowe informacje na stronie www testypsychologiczne com pl oraz pod numerem telefonu 608 315 680 ZAPRASZAMY mgr Monika Hess mgr Sebastian Hess Galeria zdjęć Dokładny opis Strona główna Serdecznie zapraszamy na PSYCHOTESTY dla kierowców wykonujących transport drogowy rzeczy lub osób operatorów wózków widłowych jezdniowych spalinowych operatorów koparek spycharek dźwigów suwnic podnośników wykonujących prace na wysokości na inne stanowiska pracy Badania wykonywane są przez dwóch doświadczonych psychologów co gwarantuje sprawne przeprowadzanie psychotestów i krótkie terminy oczekiwania na badanie Mając na względzie czas naszych klientów badania w pracowni PSYCHE wykonywane są od poniedziałku do soboty również w godzinach popołudniowych Serdecznie zapraszamy Państwa do nawiązania współpracy z pracownią PSYCHE Dla stałych klientów możliwość negocjacji cen Szczegółowe informacje na stronie www testypsychologiczne com pl oraz pod numerem telefonu 608 315 680 ZAPRASZAMY mgr Monika Hess mgr Sebastian Hess Czy wiesz że Terminy psychotesty badania psychotechniczne oraz psychotechnika to terminy używane zwyczajowo niestety wbrew poprawnej nomenklaturze Właściwa nazwa badań z zakresu psychologii pracy to badania psychologiczne Kim są nasi klienci Prowadzimy badania psychologiczne dla kierowców zawodowych kierowców pojazdów uprzywilejowanych instruktorów egzaminatorów operatorów koparek ładowarek koparko ładowarek spycharek równiarek walców żurawi wieżowych i samojezdnych żurawi przenośnych HDS suwnic do pracy na wysokości Pracownia Badań Psychologicznych Psyche świadczy swoje usługi zarówno dla pracowników z rejonu miasta Bielska Białej jak również dla klientów z miast sąsiadujących Cieszyn Ustroń Żywiec Wisła Skoczów Czechowice Dziedzice Kozy Czaniec Kęty Andrychów Opinie Napisz pierwszą opinię o tej firmie Słowa kluczowe Badania kierowców Bielsko Biała badania psychologiczne Bielsko Biała badania kierowców badania psychologiczne badanie psychologiczne kierowców badania operatorów bielsko biała badania operatorów psycholog bielsko badania psychologiczne bielsko psychotesty psychotechniczne badania wysokościowe badania psychologiczne za alkohol badania za punkty badania psychotechniczne kierowców bielsko biała 5 Powołaj się na CYLEX a otrzymasz w tym miesiącu 5 rabatu Data

    Original URL path: http://www.cylex.pl/firmy/psyche-badania-psychologiczne-kierowc%c3%b3w-bielsko-11035878.html (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • EKOSUN S.C. MAŁGORZATA GRZEJSZCZAK, IRENEUSZ GRZEJSZCZAK, KRZYSZTOF KANIA, BIELSKO-BIAŁA, Oferta specjalna: -45%
    zużywać mniej wody minimalizować stosowanie detergentów i środków chemicznych Skupiamy swoje działania w kierunku pozyskiwania energii z jedynego nieograniczonego dla ludzkości źródła jakim jest słońce Musimy zdawać sobie sprawę że tradycyjne kopalne źródła energii są ograniczone a ich eksploatacja sprawia że kurczą się w bardzo szybkim tempie Obecnie jest najlepszy moment na użycie rozwiązania jakim są kolektory słoneczne Instytucje krajowe i europejskie promują ich zastosowanie dofinansowując ich zakup nawet o 45 W obecnej chwili przy niewielkim nakładzie finansowym otrzymujemy niezależne bezobsługowe w perspektywie bezpłatne źródło energii Opinie solar z dotacją 5 z 5 słoneczna Trzeba było przebrnąć przez masę papierków w banku żeby dostać tą dotację Całe szczęście zarówno pani w banku jak i firma starają się pomagać jak mogą Potem już poszło gładko Szybka dostawa potem sprawnie to założyli a dotacja wpłynęła już po miesiącu Jakbyście wybierali kolektory to tylko te rurowo próżniowe nawet w lutym mam cieplutką wodę 2012 09 02 15 01 52 Słowa kluczowe kolektory słoneczne rurowo próżniowe Bielsko Podziel się z opinią na Facebook Twitter Napisz komentarz Oddaj opinię Zgłoś nadużycie Kolektory Słoneczne 5 z 5 Krystyna1 Wykorzystałam dotację a teraz wykorzystuję gazownie Za pół roku zużyłam 3m3 gazu dla 4 osób 2012 09 01 09 59 04 Słowa kluczowe Kolektory słoneczne Bielsko Podziel się z opinią na Facebook Twitter Napisz komentarz Oddaj opinię Zgłoś nadużycie Rury Heat Pipe 5 z 5 Krystek1 Kolektory zamontowane mam w ogrodzie Firma zrobiła mi dodatkowo cyrkulację oraz punkt z ciepłą wodą na zewnątrz 2012 08 30 10 49 12 Słowa kluczowe rury heat pipe kolektory słoneczne Podziel się z opinią na Facebook Twitter Napisz komentarz Oddaj opinię Zgłoś nadużycie Baterie słoneczne 5 z 5 Speedy Trochę musiałem poczekać na dostawę towaru ale warto było To działa 2012 07 12 09 37 38 Słowa kluczowe baterie słoneczne rury Podziel

    Original URL path: http://www.cylex.pl/firmy/ekosun-s-c--ma%c5%82gorzata-grzejszczak--ireneusz-grzejszczak--krzysztof-kania-11264895.html (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • EKOSUN S.C. MAŁGORZATA GRZEJSZCZAK, IRENEUSZ GRZEJSZCZAK, KRZYSZTOF KANIA-Produkty
    powodu małej ilości światła słonecz Pompa obiegu solarnego dzięki której gorący płyn solarny dostarczany jest z kolektora do zbiornika na wodę Tam oddaje swoją temperaturę a następnie już schłodzony pompowany jest z powrotem do kolektora w celu ponownego nagrzania Zbiornik na ciepłą wodę z dwoma wężownicami elementami grzejącymi Dolna wężownica ogrzewa wodę za pomocą energii słonecznej dzięki przepływającemu przez nią płynowi solarnemu Górna wężownica jest podłączona do istniejącej instalacji grzewczej

    Original URL path: http://www.cylex.pl/produkty-firmy/ekosun-s-c--ma%c5%82gorzata-grzejszczak--ireneusz-grzejszczak--krzysztof-kania_11264895.html (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • CYBERVISION SOFTWARE, BIELSKO-BIAŁA, DOLINY MIĘTUSIEJ 26/21
    tworzeniem witryn i portali internetowych pozycjonowaniem witryn i portali internetowych hostingiem Produkty CVS NovaDMS System zarządzania obiegiem dokumentów i informacji doposażony w moduły CRM zarządzania zadaniami i projektami korespondencji oraz terminarz Dokładny opis Jesteśmy producentami oprogramowania oraz dostawcami usług outsourcingowych w obszarze IT W naszej ofercie posiadamy autorski system klasy DMS CVS NovaDMS system zarządzania obiegiem dokumentów i informacji doposażony w moduły CRM zarządzania zadaniami i projektami korespondencji oraz terminarz Zajmujemy się również tworzeniem na zamówienie oprogramowania komputerowego wykorzystując do tego celu najnowsze narzędzia programistyczne wiodących firm outsourcingiem IT w szczególności administracją i modernizacją sieci komputerowych tworzeniem na zamówienie witryn i portali internetowych pozycjonowaniem witryn i portali internetowych hostingiem Opinie Napisz pierwszą opinię o tej firmie Słowa kluczowe cvs cvs śląsk cvs bielsko cybervision cybervision śląsk cybervision bielsko cybervision software cybervision software śląsk cybervision software bielsko novadms novadms śląsk novadms bielsko crm crm śląsk crm małopolska crm bielsko dms dms śląsk dms małopolska dms bielsko obieg dokumentów śląsk obieg dokumentów małopolska obieg dokumentów bielsko obieg informacji śląsk obieg informacji małopolska obieg informacji bielsko usługi it śląsk usługi it małopolska usługi it bielsko outsourcing it śląsk outsourcing it małopolska outsourcing it bielsko zarządzanie siecią śląsk zarządzanie siecią bielsko administracja siecią śląsk

    Original URL path: http://www.cylex.pl/firmy/cybervision-software-10937090.html (2012-11-02)
    Open archived version from archive



  •