archive-pl.com » PL » C » CYLEX.PL

Total: 865

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Rzeszów - firmy, opinie, 1 rabat: -20%
    rzeszow domy sprzedaż rzeszow mieszkania sprzedaż rzeszow działki sprzedaż rzeszow lokale sprzedaż rzeszow wynajem rzeszow najem rzeszow biura nieruchomosci rzeszow agencje nieruchomosci rzeszow kredyty rzeszow banki rzeszow taxi rzeszow żaluzje rzeszow rolety rzeszow markizy nieruchomości podkarpacie biura nieruchomości nieruchomosci rzeszow nieruchomosci rzeszow domy sprzedaż rzeszow mieszkania sprzedaż rzeszow działki DOMAT SALON FIRMOWY URZEDOWSKI OKNA I DRZWI Z PVC I DREWNA PODKARPACKIE NIEPODLEGŁOŚCI 1 9 35 303 RZESZÓW 17 859 11 07 5 z 5 na 3 opini Jesteśmy Salonem Firmowym firmy Urzędowski na region południowo wschodni Nasze wieloletnie doświadczenie pozwala nam w pełni zaspokoić potrzeby i wymogi naszych Klientów Nasi pracownicy nieustannie dbają o to by nasza oferta w pełni spełniała oczekiwania naszych Klientów Podejmujemy się wszelkich wyzwań niezależnie od tego czy zlecasz nam najprostszą stolarkę czy trudne oryginalne konstrukcje i technologiczne rozwiązania okna drzwi bramy parapety rolety galux oro luxor innova bluevolution salamander brugmann montaż okien urzędowski adams wiśniowski alston EUREKA SZKOŁA MASAŻU RZESZÓW PODKARPACKIE REJTANA 30 35 310 RZESZÓW 017 307 00 30 5 z 5 na 3 opini Masaż jest jedną z najstarszych dziedzin wiedzy lekarskiej Skutecznie wpływa na poprawę zdrowia i kondycji fizycznej a przy tym zapewnia dobre samopoczucie Nazwa zawodu MASAŻYSTA Cykl kształcenia 1 rok Forma zaoczna W programie nauczania Podstawy anatomii i fizjologii Pierwsza pomoc medyczna Techniki masażu klasycznego Techniki masażu relaksacyjnego Etyka zawodu Podstawy psychologii To zawód na który jest bardzo duże zapotrzebowanie na rynku pracy Jeżeli interesuje Cię szkoła masażu masaż masażysta technik zaoczna policealna rzeszów roczna masaż klasyczny masaż relaksacyjny kurs AKADEMIA ZDROWIA SZKOLENIA SZKOŁY POLICEALNE KURSY PODKARPACKIE JAGIELLOŃSKA 5 35 055 RZESZÓW 17 850 73 16 5 z 5 na 6 opini Akademia Zdrowia szkoły policealne Warszawa Kielce Łódź Bydgoszcz oraz Rzeszów Szkoła policealna fryzjerska kosmetyczna masażu Kurs aerobiku fryzjerski masażu oraz kosmetyczny stylizacji paznokci dietetyka fizjoterapia i inne szkoły wyższe niepubliczne szkoły policealne niepubliczne bydgoszcz edukacja szkoła fryzjerska kurs aerobiku stylizacja paznokcie dla nauczycieli WYNAJEM BILLBOARDÓW EABILLBORDS WWW WYNAJEMBILBORDOW PL BILLBOARDY RZESZÓW PODKARPACKIE SIKORSKIEGO 140 B 35 304 RZESZÓW 600 090 253 5 z 5 na 4 opini Oferujemy kompleksowe usługi w zakresie wynajmu billboardów i tablic reklamowych Nasza oferta to wynajem billboardów wynajem bilbordu bilbord wynajem WYNAJEM BILLBOARDÓW BILLBOARD BILBORD TABLICE REKLAMOWE EASOLUTION RZESZÓW kraków warszawa krosno tarnów lublin poznań wynajem billboardu bilbord Tablice reklamowe Rzeszów wynajm tablic reklamowych rzeszów bilbordów druk bilbordów druk wielkoformatowy montaż billbordów wynajem billboardów wynajem tablic teklamowych wynajem bilbordów wynajem bolbordu bilbord wynajem wszysukaj bilbord wynajem bilbordów wynajem bilbordow wynajem bilbordu bilbord wynajem billboardów ZAMOWDRUK PL PODKARPACKIE SIKORSKIEGO 140 B 35 304 RZESZÓW 0 600 090 253 5 z 5 na 3 opini Kinross zamowdruk pl Drukarnia niskonakładowa Drukarnia Rzeszów drukarnia cyfrowa wizytówki W naszej ofercie znajdziesz Druk ulotek oraz Tanie Wizytówki Ulotki Plakaty i foldery składane Broszury A4 Broszury A5 Broszury DL Teczki ofertowe oraz teczki firmowe z nadrukiem plakaty w formatach A0 B1 A1 A2 A3 gramatury plakatów 100gr 115 oraz 135gr wizytówki laminowane wizytówki jednostronne wizytówki dwustronne druk katalogów druk magazynów druk gazetki reklamowe karty kinross zamowdruk pl drukarnia niskonakładowa

    Original URL path: http://www.cylex.pl/rzesz%C3%B3w/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive


  • Sosnowiec - firmy, opinie, 1 rabat: -5%
    nadruki tatuaże zmywalne folie i papiery samoprzylepne druk wypukły naklejki ofertówki teczki firmowe torby papierowe z PROTARGET PL S C ŚLĄSKIE Będzińska 37 41 205 SOSNOWIEC 48531153299 Firma PROTARGET pl powstała w maju 2011 roku by szerzyć idee aktywnego i oryginalnego spędzania wolnego czasu zgodnie z zapotrzebowaniami Naszych klientów Misję tę realizujemy poprzez oferowanie wysokiej jakości produktów oraz profesjonalną pomoc Naszej kadry pracowników Celem nowo powstałego sklepu jest działalność handlowa polegająca na prowadzeniu sklepu z artykułami militarnymi survivalowymi i outdoorowymi Sklep PROTARGET pl zajmuje się sprzedażą internetową sprzętu paintballowego wiatrówki paintball paralizatory alkomaty pistolety pistolety gazowe pistolety hukowe łuki proce krzesiwa broń militaria gazy pieprzowe RESTAURACJA WINIARNIA U RENARDA ŚLĄSKIE ZAMKOWA 2 PODZIEMIA ZAMKU SIELECKIEGO 41 205 SOSNOWIEC 0322940971 5 z 5 na 3 opini Restauracja Kawiarnia i Winiarnia w piwnicach zabytkowego Zamku Sieleckiego w Sosnowcu położonego na skraju Parku Sieleckiego od strony lodowiska i basenu Restauracja posiada 3 sale gustownie urządzone sale na 45 osób 20 osób 20 osób Restauracja organizuje przyjęcia okolicznościowe Wesela Obiady weselne Komunie Chrzty Stypy Urodziny Obiady jubileuszowe Rocznice Spotkania klasowe Catering prowadzony zarówno w lokalu jak i z dowozem Prowadzony jest także wynajem sal na restauracje kuchnie inne imprezy sala na pokazy konferencje restauracja pokazy sala konferencyjna wesela sala weselna sala szkoleniowa bankiety ABAK PANELE PODŁOGOWE DESKI PODŁOGOWE DRZWI ŚLĄSKIE SIENKIEWICZA 3 41 200 SOSNOWIEC 032 2990707 5 z 5 na 2 opini kominki kronopol deska podłogowa podłogi parador panele podlogowe baltic wood egger podlogi karnisze HEL GUM SERWIS OGUMIENIA WYSZKOŃ H ŚLĄSKIE LENARTOWICZA 25 41 200 SOSNOWIEC 32 263 61 48 3 z 5 na 4 opini lakiernictwo samochody elektromechanika samochodowy opony używane samochody tuning samochody stacje obsługi samochody instalacje gazowe warsztatów samochody przeglądy rejestracyjne TV AUDIO VIDEO AUTORYZOWANE CENTRUM SERWISOWE SONY LG ŚLĄSKIE UL GOSPODARCZA 32 41 200 SOSNOWIEC 32 290 64 44 5 z 5 na 2 opini Autoryzowane Centrum Serwisowe Naprawy gwarancyjne i pogwarancyjne Sprzedaz czesci zamiennych i akcesoriów sony naprawa audio kamery części zamienne serwis rtv dvd naprawa agd serwis audio video audiowizualne systemy elektronika autoryzowane centrum KLOOD ŚLĄSKIE UL OSTROGÓRSKA 3 41 200 SOSNOWIEC 32 266 69 92 5 z 5 na 2 opini kuchenne meble kuchenne meble i akcesoria dom i ogród dom ogród meble meble akcesoria meble wypożyczanie meble kuchenne DENTAL SERWIS GABINET STOMATOLOGICZNY ŚLĄSKIE AL ZWYCIĘSTWA 6 41 200 SOSNOWIEC 032 266 19 22 4 z 5 na 4 opini Gabinet stomatologoczny dental serwis Sosnowiec Katarzyna i Krzysztof Sroka lekarze specjaliści gabinety protetycy sroka placówek medycznych centrum stomatologiczne krzysztof sroka stomatologia ogólna gabinet stomatologiczny IRYS ZAKŁAD POGRZEBOWY ŚLĄSKIE POPIEŁUSZKI 28 DWORSKA 8 41 219 SOSNOWIEC 32 360 37 37 32 74 74 444 5 z 5 na 2 opini Oferujemy kompleksowa obługa pogrzebów bezgotówkowa organizacja ceremonii pogrzebowych transport krajowy i międzynarodowy kremacja organizacja pogrzebów różnych wyznań organizacja styp kwiaty wieńce opieka nad grobami odzież żałobna bogaty wybór trumien urn tabliczek i krzyży pogrzeb usługi pogrzebowe sosnowiec zakład pogrzebowy transport zwłok przewóz zwłok urny trumny kremacja krzyż kwiaty wieńce ekshumacja tabliczki BROKAT SPRZEDAŻ I MONTAŻ TŁUMIKÓW

    Original URL path: http://www.cylex.pl/sosnowiec/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • Szczecin - firmy, opinie, 5 rabaty: -10%, -50%, 10%, 25%, -8% taniej
    14 Nasza firma świadczy kompleksowe usługi związane z doradztwem w prowadzeniu działalności gospodarczej Zajmujemy się doradztwem strategicznym finansowym oraz księgowym Prowadzimy również usługi związane z zewnętrznym dyrektorem finansowym oraz kompleksowe usługi księgowe i kadrowo płacowe doradztwo w prowadzeniu przedsiębiorstwa usługi zewnętrznego dyrektora finansowego biuro rachunkowe KOLANO MEDIC PIOTR KOLANO FIZJOTERAPEUTA ZACHODNIOPOMORSKIE UL LUBELSKA 29 71 043 SZCZECIN 48 728971526 Świadczę profesjonalne usługi w zakresie rehabilitacji ortopedycznej sportowej oraz neurologicznej Rehabilitacja pacjenta prowadzona jest indywidualnie z wykorzystaniem nowoczesnych technik terapeutycznych takich jak PNF Medycyna Ortopedyczna wg Cyriax a Europejska Terapia Nerwowo Mięśniowa i inne kolano rehabilitacja kolano fizjoterapeuta kolano kolano medic piotr kolano piotr kolano fizjoterapeuta kolano szczecin rehabilitacja szczecin ARTYZ ZACHODNIOPOMORSKIE FELCZKA 20C 71 417 SZCZECIN 511 141 928 5 z 5 na 1 opini Studio Promocji Sztuki Artyz zaprasza dzieci młodzież i dorosłych do twórczego spędzania czasu W naszej ofercie znajdują się zajęcia indywidualne i grupowe dla najmłodszych i tych trochę starszych Proponujemy naukę gry na pianinie gitarze oraz naukę śpiewu solowego Mamy bardzo szeroką ofertę zajęć dla dzieci w wieku przedszkolnym od tańca poprzez zajęcia plastyczne umuzykalniające aż po przygotowanie do szkół muzycznych Dzieci w wieku szkolnym też mogą zgłębiać swoją wiedzę na gra na pianinie szczecin nauka śpiewu solowego szczecin nauka gry na gitarze gra na gitarze szczecin zajęcia teatralne zajęcia plastyczne indywidualnie w SIRINO SKLEP ZOOLOGICZNY ZACHODNIOPOMORSKIE PRZODOWNIKÓW PRACY 83A 70 707 SZCZECIN 797592078 SIRINO Internetowy Sklep zoologiczny i akwarystyczny akcesoria pokarmy dla zwierząt domowych akwaria filtry urządzenia do oczek wodnych Karmy dla kotów i psów Niskie ceny szybka obsługa zamówień dla psa dla psów dla kota dla kotów sklep zoologiczny zoologiczny karma dla kotów karma dla psów karmy dla psa karma dla kota karmy dla kota karmy BANK SERVICE ZACHODNIOPOMORSKIE POLSKICH MARYNARZY 20 LOK 2 71 050 SZCZECIN 914831914 Produkty 3 Images 5 Sprzedaż oraz serwis urządzeń biurowych Kserokopiarki A3 i A4 czarno białe i kolorowe drukarki laserowe HP Canon OKI Lexmark i wielkoformatowe drukarki atramentowe drukarki termiczne Zebra niszczarki dokumentów autoryzacja HSM bindownice faksy Canon Panasonic HP Zapraszamy do naszego sklepu http BankService home pl kserokopiarki canon tester autentycznosci kserokopiarki canon szczecin delarue connex ksero faks drukarki liczarki banknotów elektronika biurowa ITECHKOM ZACHODNIOPOMORSKIE GRZYMIŃSKA 28 71 711 SZCZECIN 91 501671826 5 z 5 na 1 opini Produkty 2 Images 3 Firma i T E C H K O M świadczy usługi serwisu urządzeń komputerowych instalacja konserwacja urządzeń instalacja aktualizacja oprogramowania usługi bezpieczeństwa teleinformatycznego projektowanie i wykonawstwo sieci komputerowych LAN Wi FI Prowadzimy także szkolenia z zakresu informatyki wykonywanie planów sytuacyjnych obiektów na potrzeby instrukcji bezpieczeństwa pożarowego instrukcje bezpieczeństwa pożarowego opracowanie instrukcji zostaje powierzone naprawa komputerów naprawa laptopów serwis komputerowy serwis komputerowy szczecin pogotowie komputerowe usługi informatyczne instrukcje ppoż plany TWORZENIE STRON INTERNETOWYCH ZACHODNIOPOMORSKIE BARNIMA X 73 110 SZCZECIN 695761319 5 z 5 na 6 opini www Tworzenie Stron Internetowych com to firma z wieloletnim doświadczeniem Promocja Twojej firmy w internecie jest dla nas priorytetem Pracują z nami najlepsi specjaliści Joomla m in członkowie Joomla Team fachowcy od Flash a i e Handlu VirtueMart a także pozycjonowania SEO Działamy w województwie zachodniopomorskim i małopolskim strony internetowe szczecin stargard pyrzyce flash joomla seo pozycjonowanie tworzenie stron internetowych NTQ NET ZACHODNIOPOMORSKIE 3MAJA 23 3 70 215 SZCZECIN 697269542 Produkty 1 Firma NTQ NET zajmuje się instalacjami elektrycznymi i sieciami teleinformatycznymi Posiadamy duże doświadczenie oraz niezbędne uprawnienia do wykonywania instalacji w domach i budynkach mieszkalnych Wykonujemy zlecenia dla firm remontowo budowlanych przedsiębiorstw zajmujących sie budową domów czy też osób fizycznych Certyfikujemy sieci Lan kategori 5 i 6 nadajemy 25 lat gwarancji Naszym głównym atutem jest jakość wykonania usługi Dodatkowo świadczymy usługi z zakresu serwisu firma ntq net zajmuje się instalacjami elektrycznymi i sieciami teleinformatycznymi posiadamy duże doświadczenie oraz niezbędne uprawnienia do wykonywania ZAKŁAD OPTYCZNY ZDROJE ZACHODNIOPOMORSKIE BATALIONÓW CHŁOPSKICH 33 70 764 SZCZECIN 91 461 59 76 Szczecin optyk zdroje batalionów chłopskich 33 Oprawy okularowe duży wybór Soczewki kontaktowe Płyny do pielęgnacji soczewek Soczewki okularowe z powłoką antyrefleksyjną Najwyższej jakości soczewki progresywne Realizację recept Komputerowe badanie wzroku u dzieci i dorosłych Dobór szkieł okularowych jednoogniskowe dwuogniskowe progresywne Dobór i nauka zakładania miękkich soczewek kontaktowych Leczenia suchego oka i alergii oczu Usuwanie ciał obcych z oczu Diagnostyka i zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą jesteśmy z państwem już od 1992 roku z myślą o naszych klientach oferujemy szeroki zakres produktów i usług ROMA PIZZA GRILL ZACHODNIOPOMORSKIE MARII DĄBROWSKIEJ 34 70 785 SZCZECIN 91 4641818 5 z 5 na 1 opini Images 2 Videos 1 Pizzeria Szczecin Prawobrzeże Duży wybór grillowanych mięs przyrządzanych na różne sposoby najostrzejsza pizza na cienkim cieście w Szczecinie zawsze świeże niepowtarzalne sałatki Wszystkie nasze dania powstają zawsze tylko z najświeższych składników jak również są użyte w nich niespotykane kompozycje ziół i przypraw Nasze potrawy serwowane są na miejscu jak również można je zamówić do domu wraz z darmowym dowozem Nasze atuty to też niepowtarzalne desery i lody czy też wspaniała kawa pizza grill stek dowóz zestawy obiadowe szczecin prawobrzeże karkówka pizzeria majowe pizza z dowozem jedzenie na telefon promocje gril darmowy APOLONIA KLINIKA IMPLANTOLOGII I PROTETYKI ZACHODNIOPOMORSKIE GRYFIŃSKA 62A 70 772 SZCZECIN 91 46 14 206 Images 1 Szeroki zakres usług stomatologicznych specjalność implanty chirurgia stomatologiczna protetyka a także endodoncja i leczenie zachowawcze Szczecin Kompleks kliniczno laboratoryjny implanty szczecin dentysta szczecin stomatolog szczecin klinika implantologii chirurgia stomatologiczna odbudowa kości regeneracja kości podnoszenie dna BABYHAIR ZACHODNIOPOMORSKIE KOŃSKI KIERAT 8 70 563 SZCZECIN 512559956 Images 2 Zapraszamy wszystkie maluchy na strzyżenie włosków w prawdziwie domowo bajecznej atmosferze Strzyżenie dziecięce Fryzury okolicznościowe fryzjer dzieciecy szczecin fryzjer dla dzieci szczecin bawialnia dla dzieci strzyżenie dzieci szczecin przekłuwanie uszu dzieci szczecin SZAFY SZCZECIN ZACHODNIOPOMORSKIE SZAFYSZCZECIN DL PL A MOSPINEK SZCZECIN 662 537 443 5 z 5 na 4 opini Szafy Szczecin wykonujemy szafy na zamówienie zabudowy wnętrz kuchnie szczecin szafy do zabudowy meble kuchenne szafy na wymiar meble z lustra lustro meble lustrzane kuchnie i meble na wymiar wyposażenie wnętrz MARKOWY LEASING ZACHODNIOPOMORSKIE PRZECŁAW 51A 8 72 005 SZCZECIN Oferujemy bezpłatne wyszukiwanie najlepiej dopasowanej oferty leasingu do Państwa potrzeb i sytuacji firmy Pomoc w uzyskaniu leasingu dla nowych firm start

    Original URL path: http://www.cylex.pl/szczecin/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • Toruń - firmy, opinie, 1 rabat: do-20%
    kleje przemysłowe kleje termotopliwe nordson hotmelt melton części zamienne nordson klej w sztyftach aplikatory hotmelt klejenie klej techniki KWIACIARNIA SZAFA KWIATÓW KUJAWSKO POMORSKIE CHABROWA 22 87 100 TORUŃ 506 151 428 5 z 5 na 1 opini Kwiaciarnia Szafa Kwiatów Katarzyna Hopke Przyjdź do naszej Szafy Kwiatów a my wyczarujemy z kwiatów i dodatków to co sobie wymarzycie Każda uroczystość rodzinna w oprawie kwiatowej pozostanie w Waszych wspomnieniach kwiaciarnia toruń kwiaciarnia toruń śluby śluby kompleksowo bukiety bukiety ślubne dekoracje sal bankietowych dekoracje kościołów dekoracje samochodów AGENCJA REKLAMOWA PULS KUJAWSKO POMORSKIE DZIAŁOWSKIEGO 2 87 100 TORUŃ 601323034 Produkty 1 Images 4 Reklama mobilna przyczepy reklamowe Toruń Włocławek Inowrocław Agencja reklamowa reklama mobilna i stacjonarna magnesy reklamowe hostessy mobilna reklama dźwiękowa wizytówki zespół muzyczny na wesela toruń agencja reklamy toruń toruń reklama reklama toruń przyczepy reklamowe reklama mobilna reklama stacjonarna magnesy reklamowe mobilna reklama BLUE PRINT KSERO W BANKOWEJ KUJAWSKO POMORSKIE MŁODZIEŻOWA 31 A 87 100 TORUŃ 504695833 Zapraszamy do ksera w Bankowej Nasze usługi ksero druk oprawa prac dyplomowych i magisterskich bindowanie laminowanie skanowanie i wiele innych ksero kserowsb toruń usługi druk oprawa prac bindowanie laminowanie skanowanie BLUE OIL FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA KUJAWSKO POMORSKIE MIGDAŁOWA 23 87 100 TORUŃ 48 503 197 028 5 z 5 na 2 opini OLEJ OPAŁOWY OLEJ NAPĘDOWY Zapewniamy szybkie dostawy Oferujemy towar najwyższej jakości PKN ORLEN z CERTYFIKATEM JAKOŚCI olej opałowy olej napędowy paliwa dostawy paliw napęd opał hurtownia paliw dystrybucja paliw hurtowa sprzedaż paliw dostawy oleju opalowego dostawy ZADRUŻYŃSKI WOJCIECH NAPRAWA SPRZĘTU RTV I WIDEO KUJAWSKO POMORSKIE ŚW ANTONIEGO 11A 87 100 TORUŃ 56 654 52 04 5 z 5 na 3 opini magnetofony artykuly rtv artykuły rtv elektronika usługi radia lubicz sprzęt rtv audiowizualne systemy telewizor plazmowy telewizor kolorowy wideo dvd naprawa rtv odtwarzacze MIRJAN KUJAWSKO POMORSKIE KOŚCIUSZKI 25 87 100 TORUŃ 605 610516 3 z 5 na 5 opini budowlane uslugi ogólnobudowlane budownictwo budowa pod klucz budowlane przedsiębiorstwa budowlane inwestycje PS TRANS KUJAWSKO POMORSKIE KONSTYTUCJI 3 MAJA 13 87 100 TORUŃ 605 632 353 56 4713106 5 z 5 na 6 opini Oferujemy usługi transportowe w kraju i całej Europie następującymi pojazdami 1 RENAULT MASTER skrzynia z plandeką firanka 8 europalet 1 5 tony ładowności wymiary skrzyni ładunkowej 4 20 2 10 2 25 dł x szer x wys 2 FORD TRANSIT 1 5 tony ładowności bus do przewozu 8 osób wyposażony w klimatyzację Nasze samochody wyposażone są w nawigację satelitarną dojeżdżamy na miejsce szybko i nie robimy zbędnych kilometrów CB radio nie tracimy czasu i pieniędzy rozmawiając z bagażówka przeprowadzki przewóz mebli transport towarowy do 1 6t 8 europalet transport osobowy lotniska wesela F H U ARTAN KUJAWSKO POMORSKIE PRĄDZYŃSKIEGO 9B 1 87 100 TORUŃ 793 913 743 5 z 5 na 18 opini Images 7 Firma ogólnobudowlana świadcząca usługi kompleksowe i profesjonalne Remonty spawanie elektryczne oraz gazowe montaż bram i ogrodzeń Transport materiałów budowlanych Solidnie tanio Indywidualne podejście do klienta ogólnobudowlane remonty transport usługi montaż handel spawanie wynajem maszyn ELDOMAT MATEUSZ KLIMKO KUJAWSKO POMORSKIE J WYBICKIEGO 64 87 100 TORUŃ

    Original URL path: http://www.cylex.pl/toru%C5%84/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • Tychy - firmy, opinie, 2 rabaty: Gratis!, -20%
    łat foliowanie deskowania podbitki Demontujemy i montujemy kompletne orynnowania Obróbki dekarsko blacharskie Obróbki kominów ogniomurów Zrzucamy stare pokrycia dachowe i wymieniamy na nowe według życzeń klienta Wykonujemy kompletne dachy od podstaw Papa usługi dekarskie dekarstwo ciesielstwo stolarstwo ogólnobudowlane blacharstwo budowlane papa termozgrzewalna gont bitumiczny pokrycia dachowe więźby KASY FISKALNE I POGOTOWIE KOMPUTEROWE SPRZEDAŻ INSTALACJA ŚLĄSKIE CZARNIECKIEGO 17 45 43 100 TYCHY 501436615 Produkty 4 Images 5 Aktualnie w naszej ofercie dostępne są kasy fiskalne drukarki fiskalne wagi elektroniczne komputery czytniki kodów kreskowych programy magazynowo księgowe zintegrowane systemy komputerowo kasowe rolki papierowe kasety barwiące Współpracujemy z wieloma znanymi firmami takimi jak ELZAB SHARP ELEMIS DIGI SYMPLEX produkującymi sprawdzony na naszym rynku sprzęt elektroniczny i programy do prowadzenia firmy Dział serwisu komputerowego świadczy usługi na terenie województwa śląskiego z jafi tychy kasy fiskalne kasy fiskalne kasy z kopią elektroniczną kasy dla lekarzy kasy dla prawników drukarki drukarki fiskalne drukarki z kopią CARPE DIEM UBRANKA DO CHRZTU I KOMUNII ŚLĄSKIE BEMA 4 6 43 100 TYCHY 327247467 Producent ubranek do chrztu na roczek do komunii oraz dla druhen garniturki sukienki okrycia wierzchnie butki akcesoria do chrztu akcesoria do komunii ubranka okazjonalne carpe diem suknie komunijne producent ubranek SKLEP MOTORYZACYJNY SUPER OLEJE ŚLĄSKIE WIENIAWSKIEGO 4 43 100 TYCHY 782 068 256 Sklep motoryzacyjny Super OLEJE 43 100 Tychy ul Wieniawskiego 4 oferujący bardzo duży wybór olejów silnikowych renomowanych producentów Mobil Castrol Elf Total Bp Shell Motul Repsol Lotos oraz pełną ofertę filtrów WIX FILTRON sklep motoryzacyjny hurt detal olej oleje silnikowy smarowy przekładniowy do samochodu motoru skutera silników zaburtowych dwusuwowych czterosuwowych mobil castrol elf total bp shell motul repsol lotos filtry WIX FILTRON oleju powietrza paliwa przeciwpyłkowy smary oleje sklep motoryzacyjny wymiana oleju olejów polecamy warsztaty godne zaufania hurt detal olej oleje silnikowy smarowy przekładniowy do samochodu motoru skutera DARCOM ALEKSANDRA KOPEĆ ŚLĄSKIE WYSZYŃSKIEGO 46 97 43 100 TYCHY 793615139 Produkty 1 Images 6 Oferujemy świecącą kostkę brukową LED produkt roku Ogrody 2010 Produkt przeznaczony dla brukarzy firm budowlanych aranżatorów otoczenia wnętrz ogrodów pensjonatów domków wczasowych hoteli pubów jak i osób prywatnych w ogrodach schodach altanach bramach tarasach Oprócz oświetlania schodów chodników dojazdów nasze kostki używane są również do ogrodów altan oczek wodnych basenów Także używane wewnątrz budynków Wszystko zależy od Państwa pomysłu Więcej szczegółów na naszej darcom led oświetlenie biokominek ogród dom mieszkanie pokój światło lampa chodnik schody park noc nocne halogen naświetlacz kostka brukowa SONET MARIUSZ SOBALA ŚLĄSKIE CHAŁUPNICZA 57 43 100 TYCHY 601 528 944 4 z 5 na 2 opini internet tani wifi tychy sonet dostawca tychy dostawcy usługi voip lan sieć dobry internet www sonet tychy pl szybki internet internet tani wifi tychy sonet dostawca tychy dostawcy usługi voip lan sieć dobry internet www sonet tychy pl szybki internet BRILLIANCE AL BIELSKA 96C 43 100 TYCHY 534007777 5 z 5 na 1 opini Images 8 Salon Brilliance Tychy Oferujemy zabiegi z wykorzystaniem najnowszych technologii w niespotykanie niskich cenach Fotodepilacja fotoodmładzanie zamykanie naczynek redukcja przebarwień leczenie trądziku 99zł strefa Stylizacja paznokci żelowanie paznokci tipsy już w godzinę przy zachowaniu najwyższej jakości zabiegu Szeroka paleta zabiegów kosmetycznych takich jak pedicure spa masaż makijaż permanentny przedłużanie rzęs mikrodermabrazja peeling kawitacyjny depilacja woskiem fotodepilacja fotoepilacja fotoodmładzanie kosmetyka żelowanie paznokci tipsy mikrodermabrazja laserowe usuwanie owłosienia laser ipl naczynka P MIX MOTO PUNKT ŚLĄSKIE MIKOŁOWSKA 160 43 100 TYCHY 0322168362 4 z 5 na 6 opini Images 1 P mix MOTO PUNKT Tychy Mikołowska 160 AUTO CZĘŚCI SERWIS serwis 032 326 49 90 części 032 216 83 62 www pmix pl Oferujemy Państwu profesjonalny SERWIS oraz dostęp do CZĘŚCI oryginalnych i zamienników dla wielu marek Nasza główna specjalizacja to takie marki jak FORD BMW grupa VW AUDI SEAT SKODA Jesteśmy członkiem Polskiej Sieci Q SERVICE oraz członkiem Europejskiej Sieci Serwisów AUTO CREW co świadczy o wysokiej jakości obsługi mechanika samochodowa ford serwis ford samochody akcesoria amortyzatory ford części auto części części ford q service klimatyzacja opony łożyska GOOD LUCK BIURO PODRÓŻY ŚLĄSKIE GEN GROTA ROWECKIEGO 32 43 100 TYCHY 32 327 71 44 4 z 5 na 4 opini Biuro podróży GOODLUCK zaprasza na swoja stronę Znajdą Państwo na niej szeroką ofertę wycieczek krajowych i zagranicznych rejsów biletów i ciekawe oferty last minute urlop pord last minute biura podr rezerwacja online wakacje last minute biuro podróże lastminute cypr biura turystyczne bilety lotnicze lapsoft COSMOBELLE CENTRUM KOSMETYCZNO SZKOLENIOWE ŚLĄSKIE BARONA 30 43 100 TYCHY 500 634 005 5 z 5 na 4 opini Profesjonalne Centrum Kosmetyczno Szkoleniowe COSMOBELLE istnieje od 10 lat Działamy na terenie całej Polski oraz Unii Europejskiej Doświadczenia zebrane na przestrzeni wielu lat działalności szkoleniowej firmy pozwoliły nam na stworzenie prestiżowej Międzynarodowej Akademii Kosmetyki Cosmobelle i tym samym zaproponowanie Państwu nauki w nowoczesnym spełniającym najwyższe standardy kształcenia studium kosmetycznym MIĘDZYNARODOWA AKADEMIA KOSMETYKI COSMOBELLE Ponad 10 letnie zawód kosmetyczka kurs kosmetyczka kursy żele pochłaniacze pyłu przedłużanie rzęs szkolenia studium kosmetyczne tychy fotoodmładzanie produkcja kursy ŚWIAT PANELI S C ŚLĄSKIE BUDOWLANYCH 41 43 100 TYCHY 517 531 117 790735935 4 z 5 na 17 opini W naszym sklepie każdy znajdzie coś dla siebie ten najbardziej wymagający jak i ten z niewielkim budżetem drzwi podłogi panele okna darmowy montaż profesjonalny montaż porta dre door pol kronopol classen parapety karnisze profesjonalny montaż gratis bez AUTO TŁUMIKI FHU ŚLĄSKIE FITELBERGA 67 43 100 TYCHY 604 319 101 5 z 5 na 2 opini Firma Auto Tłumiki Zbigniew Kupka posiada wieloletnie tradycje w serwisowaniu układów wydechowych samochodów Oferujemy sprzedaż wymianę tłumików i katalizatorów oraz naprawę układów wydechowych tłumiki tychy katalizatory złącza elastyczne spawanie STEFANIA KEMPSKI I WSPÓLNICY SP J ŚLĄSKIE BAZIOWA 33 43 100 TYCHY 322192350 5 z 5 na 2 opini Images 6 Videos 1 Pustaki szklane o odporności EI 30 i EI 60 Najtańsze przeszklenia ognioodporne pustaki szklane Jako jedyna firma w Polsce posiadamy klasyfikację ogniową Instytutu Techniki Budowlanej Pustaki szklane ognioodporne posiadają strukturę o wysokiej odporności na działanie i rozprzestrzenianie się ognia oraz dymu i ciepła Ze względu na swoją wytrzymałość pustaki szklane ognioodporne stosuje się w budynkach przeznaczonych do użytku publicznego hotele szkoły domy opieki restauracje kina cegły szklane pustaki szklane luksfery profilit fasady szklane

    Original URL path: http://www.cylex.pl/tychy/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • Warszawa - firmy, opinie, 11 rabaty: GRATIS!!!, -30%, 50 zł rabatu*, Rabat 20%, oferta specjaln, -5%, -20%, 10% taniej
    można opanować umiejętności prowadzenia pojazdu Nauczymy Cię prawidłowo i bezpiecznie poruszać się w ruchu drogowym jazdy doszkalające warszawa radarowa jazdy doszkalające warszawa bródno jazdy doszkalające warszawa odlewnicza jazdy doszkalające warszawa jazdy ANNA SAWCZUK DORADZCA KARIERY JANA PAWŁA 00 001 WARSZAWA 22 20 50 680 Wyobraż sobie sytuację że robisz to co lubisz najbardziej i jesteś w tym świetny Dostajesz za to pieniądze jesteś uznawany za profesjonalistę Coraz częściej jesteś dostrzegany w pracy dostajesz kolejne awanse i nagrody Rozszerza sie Twój krąg znajomych poznajesz ludzi związanych z branżą spoza firmy Pisujesz artykuły do branżowych magazynów i wystepujesz jako autorytet na konferencjach I wciąż czujesz że to jeszcze nie koniec Twoich sukcesów a największe jeszcze przed Tobą anna sawczuk kariera awans praca warszawa cv DORABIANIE KLUCZY WARSZAWA ODYŃCA 00 001 WARSZAWA 668411979 Każdemu zdarza się zgubić klucz albo złamać w zamku Dlatego zapraszamy Państwa do skorzystania z usług naszej firmy która głównie specjalizuje się w dorabianiu kluczy Dorabiamy klucze domowe różnego rodzaju obecnie posiadamy praktycznie 95 rodzajów kluczy dostępnych na Polskim rynku dorabianie kluczy warszawa naprawa obuwia warszawa FRYZJER WARSZAWA GRAJEWSKA 10 2 03 766 WARSZAWA 609 996 259 Witam na mojej stronie nazywam się Kamila Kowalska i chciałabym zaoferowac panstwu moje usługi Zakład rozpoczął swoja działalność 1 kwietnia 2009 roku salon fryzjerski fryzjer warszawa praga strzyżenie włosów farbowanie TANIE KREDYTY GOTÓWKOWE GET MONEY PL RADZYMIŃSKA 36 46 58 02 222 WARSZAWA Produkty 6 Images 9 W ofercie kredyty i pożyczki gotówkowe dostosowane do każdego portfela Kredyt konsolidacyjny na miarę kredyty gotówkowe na dowolny cel kredyty samochodowe na samochody nowe i używane kredyty mieszkaniowe z dopłatą konta bankowe lokaty fundusze karty kredytowe Dzięki Nam znajdą Państwo łatwy i szybki sposób na dodatkowe pieniądze na dowolny cel dzięki którym marzenia będą na wyciągnięcie ręki kredyty kredyt pożyczki pożyczka konto internetowe kredyt gotówkowy kredyt konsolidacyjny kredyt hipoteczny tani kredyt kredyt mieszkaniowy hipoteczny WANTED GRÓJECKA 00 112 WARSZAWA 668 457 230 Produkty 5 Oferujemy naszym Klientom pełną obsługę poligraficzną projektowanie i wykonywanie wszelkich druków reklamowych i użytkowych druk cyfrowy druk offsetowy druk wielkoformatowy sito i tampodruk Nasza firma świadczy szeroką gamę usług poligraficznych Nasza oferta obejmuje kompleksowe wykonawstwo katalogów książek gazet broszur ulotek plakatów etykiet kalendarzy oraz usług z zakresu CTP uszlachetniania druków oraz pełną gamę usług introligatorskich wanted cms www strony html php galeria gallery rysunek rysunki fotografia zdjęcia pictures art drawing photo stock royalty free sprzedaż ANTYKI WEB CRITERION MEBLE ANTYCZNE UL KASZTANOWA 44 05 816 WARSZAWA 48 513 031 430 Produkty 1 www antykiweb eu prezentuje Criterion Antyki Warszawa Meble stylowe antyki Antyki Meble Sklep Antyczny Warszawa Mebli w stylach Wiktorianskim Edwarda Art Deco Georgianskim oraz Kontynentalnym antyki web meble meble antyczne antyki antyki meble meble antyki stare meble katalog mebli sklep meblowy meble stylowy starocie poznan krakow STANRED AL KRAKOWSKA 20A Z 05 090 WARSZAWA 22 720 50 48 1 z 5 na 1 opini Produkty 7 Videos 1 Jesteśmy producentem mebli kuchennych na wymiar Oferujemy meble kuchenne na wymiar wraz z projektem i montażem meble kuchenne do samodzielnego montażu fronty meblowe kuchnie nowoczesne i stylowe rustykalne meble kuchenne fornirowane z płyty MDF z płyty laminowanej z litego drewna Zaprojektujemy i wykonamy każdą kuchnię od prostej funkcjonalnej kuchni z płyty laminowanej poprzez kuchnię w stylu angielskim z litego drewna kończąc na nowoczesnym połączeniu płyty MDF w wysokim kuchnie meble zabudowy kuchenne kuchnie na wymiar meble kuchenne producent mebli ceny cennik warszawa mazowieckie nowoczesne stylowe rustykalne ROBERT BIURO RACHUNKOWE Z TRADYCJAMI BUKOWIECKA 92 LOK 3 03 893 WARSZAWA 22 497 17 28 Biuro Rachunkowe z Tradycjami ROBERT oferuje swoje usługi w zakresie pełnej obsługi księgowej osób prawnych i fizycznych biuro rachunkowe usługi księgowe księgowość tradycyjna księgowość online księgowy księgowa główny księgowy główna księgowa obsługa księgowa doradztwo CYFRA REGIONALNE CENTRUM DYSTRYBUCJI GÓRCZEWSKA 27 35 01 139 WARSZAWA 224250796 Cyfra Plus największy w Polsce wybór programów z satelity w przekazie cyfrowym gwarantującym najwyższą jakość Tu z bardzo bogatej oferty na pewno znajdziesz dla siebie interesujące Cię programy w rozsądnej cenie Cyfraplus to także ponad 350 bezpłatnych programów dostępnych z satelity w oryginalnej wersji językowej Wśród nich kanały w języku angielskim niemieckim rosyjskim hiszpańskim włoskim oraz arabskim bułgarskim chińskim chorwackim greckim ormiańskim rumuńskim stacje telewizja cyfraplus cyfra anteny satelitarne montaż serwis warszawa JETPACK ŚLIMAKA 34 04 862 WARSZAWA 791587437 Kurier Jetpack przesyłki kurierskie Warszawa krajowe międzynarodowe Tanio szybko i sprawnie kurier warszawa przesyłki kurierskie tanie paczki warszawa jetpack przesyłki warszawa wysyłka warszawa EWERASAT RAFAŁ USZYŃSKI Ul Złota 6 l 20 00 019 WARSZAWA 511 742 127 Produkty 3 Images 3 Oferujemy Państwu szeroki wachlarz usług w postaci dostarczania i montażu anten satelitarnych instalację anten satelitarnych Warszawa i okolice anten telewizji cyfrowej n Polsat LCD plazmy kina domowego a także montaż anteny satelitarnej montaż anten satelitarnych Warszawa montaż anteny n montaż anteny cyfrowy POLSAT montaż anten Warszawa montaż antenowa montaż anten montaż telewizji n montaż telewizora na ścianie montaż telewizji satelitarnej montaż telewizorów LCD montaż anteny montaż sat tv strojenie antena telewizja satelitarna n cyfra polsat satelitarna konwertery naprawa konserwacja monitoring telewizja CENTRUM TERAPII I ROZWOJU MOWY LOGOLEKCJE UL GUSTAWA MORCINKA 5 LOK 6 01 496 WARSZAWA 509 696 981 W siedzibie Logolekcji otrzymacie Państwo profesjonalną Diagnozę i Terapię zaburzeń mowy dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym terapię dzieci z opóźnionym rozwojem mowy terapię mowy dzieci z Autyzmem oraz zespołem Aspergera terapię mowy dzieci z porażeniem mózgowym oraz innymi deficytami rozwojowymi terapię dzieci z opóźnionym rozwojem mowy terapię afazji nauka mowy na sylabach terapię dyzartii pracujemy w oparciu o manualne techniki wywoływania głosek uczymy pacjentów terapia logopedyczna warszawa logopeda autyzm emisja głosu S K AIR JANA NOWAKA JEZIORAŃSKIEGO 9 M 353 03 984 WARSZAWA 667794400 S K AIR to założona w 2010 roku firma która specjalizuje się w wykonywaniu projektów instalacji wentylacji i klimatyzacji Ponadto sporządzamy świadectwa charakterystyki energetycznej budynków W swojej ofercie posiadamy urządzenia klimatyzacyjne znanych producentów TOSHIBA FUJITSU MITSUBISHI MIDEA LENNOX LG ZELMER oraz filtry powietrza produkcji krajowej i zagranicznej projektowanie instalacji wentylacji i klimatyzacji instalacje sanitarne systemy hvac świadectwa energetyczne klimatyzatory toshiba filtry powietrza hepa GEJSZA AL NIEPODLEGŁOŚCI 154 02 554 WARSZAWA 48

    Original URL path: http://www.cylex.pl/warszawa/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • Wrocław - firmy, opinie, 6 rabaty: rabat Do 40%, -20%, -10%
    układy napędowe renomowanych niemieckich producentów precyzyjne przekładnie planetarne stożkowe walcowe i płaskie nawet do 1 minuty kątowej oraz serwonapędy i serwosilniki firmy STOBER elektryczne napędy liniowe silniki liniowe oraz prowadnice liniowe firmy BAHR na paskach zębatych śrubach kulowych lub trapezowych i listwach zębatych Przekładnie planetarne przekładnie bezstopniowe wariatory elektroniczne regulatory prędkości i mierniki momentu obrotowego firmy PLANETROLL serwo serwonapędy serwosilniki przekładnie przekładnie planetarne przekładnie precyzyjne przekładnie bezluzowe przekładnie bezstopniowe wariatory CAPRI KOSMETYKA PROFESJONALNA EWA SZKUDLARSKA DOLNOŚLĄSKIE BOGUSŁAWSKIEGO 73 50 023 WROCŁAW 71 361 70 82 5 z 5 na 4 opini Profesjonalne zabiegi przy wykorzystaniu specjalistycznego sprzętu kosmetycznego W ofercie makijaż permanentny zabiegi z ultradźwiękami piling kawitacyjny masaż pulsacyjny zabiegi regeneracyjne i inne makijaż permanentny gabinet kosmetyczny capri kosmetyka profesjonalna kosmetyka pielęgnacyjna depilacja woskiem farbowanie brwi rzęs henna regulacja AUTO KOSMETYKA PROFESJONALNA DOLNOŚLĄSKIE KASPROWICZA71 51 136 WROCŁAW 792 601 759 polerowanie renowacja lakieru diamondbrite turtle wax opony wulkanizacja mechanika pojazdowa myjnia ręczna ochrona lakieru woskowanie samochodu woskowanie lakieru pranie tapicerki impregnacja tapicerki czyszczenie tapicerki skórzanej czyszczenie czyszczenie felg wymiana oleju sprzedaż oleju rozrządy wymiana rozrządu naprawa zawieszeń naprawa opon sprzedaż opon nowe używane motoryzacja mycie ręczne karcher nabłyszczanie lakieru klocki hamulcowe tarcze hamulcowe polerowanie renowacja lakieru diamondbrite turtle wax opony wulkanizacja mechanika pojazdowa myjnia ręczna ochrona lakieru woskowanie samochodu OGRODY GORCZYŃSCY DOLNOŚLĄSKIE CZYTANKOWA 51 173 WROCŁAW 729 493 937 Produkty 1 Biuro projektowe Ogrody Gorczyńscy prowadzi działalność obejmującą projektowanie zieleni projektowania małej architektury jak również doradztwo w zakresie ogrodnictwa dendrologii i fitopatologii Wykonujemy projekty ogrodów przez internet dla klientów z całej Polski a także z zagranicy projektowanie ogrodów wrocław projektowanie małej architektury mała architektura certyfikacja place zabaw walka z chorobami roślin ogród projektowanie SMART PROJECT DOLNOŚLĄSKIE KOLEJOWA 13B 9 53 327 WROCŁAW 48793630224 Produkty 2 Images 4 Smart Project Tworzenie administracja i obsługa stron WWW Wdrożenia systemów CMS typu Joomla Drupal Wordpress czy TYPO3 Szkolenia z zakresu PBI Polityki Bezpieczeństwa Informacji szkolenia z systemów CMS szkolenia z BIP doradztwo przy wdrożeniach systemów informatycznych Działam głównie na terenie Wrocławia i okolic smart project szkolenia bip biuletyn informacji publicznej pbi cms joomla typo3 polityka bezpieczeństwa doradztwo tworzenie stron internetowych NTS SP Z O O HURTOWNIA ODZIEŻY UŻYWANEJ TYPU CREAM DOLNOŚLĄSKIE PUŁASKIEGO 8 53 500 WROCŁAW 71 343 40 32 5 z 5 na 2 opini Produkty 2 Images 3 NTS SP Z O O importer odzieży używanej typu creme Jesteśmy na rynku odzieży używanej od 1997 r i znamy jego potrzeby dlatego sprzedajemy tylko towar najlepszy za rozsądną cenę W ofercie posiadamy odzież używaną typu cream importowaną z Belgii Holandii Anglii i Irlandii Towar pakowany sezonowo w worki 25 kg i Big Bagi 80 150 kg dostawy cykliczne co 2 tygodnie kom 508 215 666 tania odzież markowa odzież używana import odzieży używanej bezpośredni importer odzieży używanej hurtownie odzieży używanej lumpex odzież sortowana REGI ZAKŁAD INSTALACJI ANTEN KIEŁCZOWSKA 83 51 315 WROCŁAW 48885852890 Wykonujemy montaże anten satelitarnych i naziemnych we Wrocławiu i okolicach montujemy anteny wszystkich dostawców Polsat Cyfrowy Cyfra Plus Telewizja N Telewizja na kartę TPSA Montaże anten satelitarnych i naziemnych a blokach budynkach domkach jednorodzinnych firmach Montaże anten satelitarnych na balkonie dachu montaz anten wrocław i okolice anteny satelitarne wrocław anteny naziemne wrocław montaż anteny satelitarnej wrocław montaż anteny cyfrowy polsat montaż NIETUZINKOWA FOTOGRAFIA ŁUKASZ BERA DOLNOŚLĄSKIE PRZYJAŹNI 4K 53 030 WROCŁAW 608341589 Images 5 Zdjęcia reklamowe dla Twojej firmy wykonuje Łukasz Bera fotograf reklamowy i fotoreporter Portfolio na poziomie zobacz Wrocław i okolice Częstochowa Jeśli potrzebują Państwo profesjonalnie wykonanych zdjęć reklamowych do katalogów plakatów lub na stronę internetową zapraszam do zapoznania się z portfolio i z moim szerokim zakresem usług zdjęcia reklamowe wrocław fotografia reklamowa fotografia wnętrz fotograf reklamowy portfolio profesjonalny fotograf usługi fotograficzne fotografia FIRMA TRANSPORTOWA WROCŁAW POLSKA DOLNOŚLĄSKIE ARMII KRAJOWEJ 55 555 WROCŁAW 889 337 905 Oferujemy transport samochodem ciężarowym o dopuszczalnej ładowności 1530 kg Świadczymy usługi głównie we Wrocławiu ale i całej Polsce 24 godziny na dobę Po uzgodnieniu możliwe wyjazdy za granicę Wykonujemy pojedyncze zlecenia jak i współpracujemy z dużymi firmami Podejmiemy się również wykonania małych przeprowadzek www intruz friko pl www transport hitowy pl www transportbusem prv pl www transport wroclaw oz pl www transportbusem klm net pl www transport wroclaw 3 2 1 pl firma transportowa transport przeprowadzki uslugi usługi transportowe dolny slask przewozowa przewozy wroclaw wrocław dostawczy ZENEX S C DOLNOŚLĄSKIE STRACHOWICKA 48 A 54 512 WROCŁAW 071 3575707 Zenex jest firmą działająca w branży drogownictwa zajmujemy się oznakowaniem dróg sprzedażą znaków drogowych Produkujemy znaki drogowe oraz znaki i tablice na zamówienie Prowadzimy wypożyczalnie znaków drogowych do wygrodzeń robót Ponadto oferujemy pełną gamę produktów bezpieczeństwa drogowego jak pachołki blokady parkingowe lampy ostrzegawcze szlabany automatyczne Sprzedajemy również geotekstylia geowłókniny geosiatki i geokraty taśmy lokalizacyjne trasowe dla wodociągów bariera drogowa słupki usługi budowa geowłókniny bezbieczeństwo komunikacja znaki pachołki odblaskowe światełka wrocław zdik drogownictwo ESD DRUKARNIA DOLNOŚLĄSKIE PACZKOWSKA 26 50 503 WROCŁAW 71 71 71 721 Drukarnia obsługa reklamowa firm od projektu do realizacji Własne maszyny cyfrowe offsetowe wielkoformatowe introligatorskie Wieloletnie doświadczenie Własna pracownia graficzna Wydawnictwo Sklep internetowy drukarnia foliowanie sztancowanie opakowania ulotki wizytówki teczki banery druk foldery introligatornia heidelberg mimaki duplo akcydensy EDU CENTRUM CENTRUM POMOCY EDUKACYJNYCH DOLNOŚLĄSKIE STALOWA 89 5 53 440 WROCŁAW 795 802 580 Nasza oferta skierowana jest zarówno do Placówek Oświatowych Poradni Psychologiczno Pedagogicznych Gabinetów Terapeutycznych i Logopedycznych jak również do Rodziców i Opiekunów którzy pragną pomóc swojemu dziecku w prawidłowym rozwoju i przełamaniu trudności w nauce Posiadamy szeroki i zróżnicowany asortyment książek zestawów ćwiczeń i materiałów edukacyjnych książki pomoce dydaktyczne pomoce edukacyjne diagnoza pedagogiczna terapia pedagogiczna ćwiczenia grafomotoryczne kaligrafia gry i zabawki edukacyjne NADRUX PATRYCJUSZ WARZYŃSKI DOLNOŚLĄSKIE GRABISZYŃSKA 106 4 53 437 WROCŁAW 516773768 5 z 5 na 1 opini Nasza firma zajmuję się szeroko rozumianą promocją firm od profesjonalnej kreacji do końcowego gotowego towaru z którego będą państwo w pełni zadowoleni Z zaangażowaniem zajmujemy się szeroko rozumianą reklamą i wyglądem firm identyfikacją wizualną zarządzaniem markami projektowanie stron www i innymi dziedzinami nowoczesnego marketingu Robimy doskonałą wizualizację potrzeb naszych kontrahentów którzy nie płacą nam za to abyśmy mówili tylko to co chcą usłyszeć Nasza specjalizacja nadruki na koszulkach koszulki

    Original URL path: http://www.cylex.pl/wroc%C5%82aw/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • Polska - Cylex Business Directory Poland
    O O KOŚCIUSZKI 21 BOLESŁAWIEC Telefon 0757324031 Dokładny opis Producent dachówek cementowych kostek brukowych pustaków keramzytowych inne firmy w BOLESŁAWIEC CARGILL POLSKA SP Z O O MACMILLAN 1 BIELANY WROCŁAWSKIE Telefon 0713110100 Dokładny opis Oddział Bielany Wrocławskie Producent syropów glukozowych i alkoholu inne firmy w BIELANY WROCŁAWSKIE AUTOLIV POLAND SP Z O O POLNA 49 OŁAWA Telefon 0713010100 Dokładny opis Producent elementów samochodowych Systemy bezpieczeństwa inne firmy w OŁAWA CAPRICORN SP Z O O CIERNIE 11 ŚWIEBODZICE Telefon 0748540516 Dokładny opis Producent elementów do instalacji grzewczej sanitarnej i kanalizacyjnej inne firmy w ŚWIEBODZICE GAMA S J BOLESŁAWA KRZYWOUSTEGO 18 OLEŚNICA Telefon 0713144294 Krótki opis Hurtownia gama GAMA gama Gama ole nica wędliny Hurtownia wedlin Hurtownia hurtownia wędliny mieso Ole nica gama Olesnica Ole nica olesnica gama Hurtownia ole nica mięso Słowa kluczowe WYROBY MIĘSNE GAMA OLE NICA MIĘSO HURTOWNIA WEDLIN MIESO HURTOWNIA GAMA HURTOWNIA HURTOWNIA WĘDLIN HURTOWNIA OLE NICA HURT OLESNICA WĘDLINY DRÓB PRODUKCJA GAMA OLE NICA OLE NICA GAMA inne firmy w OLEŚNICA ZAKŁAD ZAOPATRZENIA MATERIAŁOWEGO S C ZAJĘCZA 2A KŁODZKO Telefon 0748673225 Dokładny opis Kafle piecowe wyroby szamotowe Mulka W Maciejewski L inne firmy w KŁODZKO COPLA POLSKA SP Z O O CHOCIANOWSKA 52 POLKOWICE Telefon 0767461017 Dokładny opis Spółka Planowania i Nadzorowania Budownictwa Przemysłowego inne firmy w POLKOWICE KLEJDOM S J STAROJAWORSKA 29B JAWOR Telefon 0768702219 Dokładny opis Autoryzowany przedstawiciel Kleiberit Rosner Rhenocoll inne firmy w JAWOR JELCZ KOMPONENTY SP Z O O INŻYNIERSKA 3 JELCZ LASKOWICE Telefon 0713816778 Dokładny opis Usługi w zakresie obróbki metali Samochody ciężarowe produkcja inne firmy w JELCZ LASKOWICE 4 PORY ROKU OKRZEI 18 SZKLARSKA PORĘBA Telefon 0757172699 Krótki opis Kwiaciarnia 4 Pory Roku Bielsko Biała kwiaty na każdą porę roku zamówienia kwiatów przez Internet poczta kwiatowa Słowa kluczowe KOSZE DONICE KWIATKI POSŁANIEC ZAMÓW KWIATY POCZTA KWIATOWA KWIETNIKI ZAMÓWIENIA BIELSKO BIALA BUKIETY

    Original URL path: http://www.cylex.pl/wojewodztwa/dolno%c5%9bl%c4%85skie.html (2012-11-02)
    Open archived version from archive



  •