archive-pl.com » PL » C » CYLEX.PL

Total: 865

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Osielsko Baza danych - firmy, opinie, oferty specjalne
    KRAWIECTWO KUJAWSKO POMORSKIE JASTRZĘBIA 72 86 031 OSIELSKO 052 3818788 wlókiennictwo uslugi żołędowo włókiennictwo usługi MECHANIKA SAMOCHODOWA MICHALSKI S SZOPIERAJ P SC KUJAWSKO POMORSKIE SZOSA GDAŃSKA 12 86 031 OSIELSKO 52 381 35 04 motoryzacja samochody stacje obslugi usługi motoryzacyjne stacje obsługi serwis samochodowy mechanicy naprawa samochodów automechanika mazda samochody stacje obsługi na samochodach DOM POMOCY SPOŁECZNEJ KUJAWSKO POMORSKIE UL NADRZECZNA 1 86 031 OSIELSKO 52 381 87 16 administracja i polityka administracja polityka domy i ośrodki pomocy społecznej pomoc społeczna domy opieki ośrodki opiekuńcze domy ośrodki pomocy społecznej pomoc spoleczna usługi socjalne CICHAŃSKA RENATA ZAKŁAD FRYZJERSKI KUJAWSKO POMORSKIE UL KOLONIJNA 8 86 031 OSIELSKO 52 381 35 53 fryzjerstwo salony fryzjerskie usługi treski uroda relaks gabinet salony piękności fryzjerstwo salony salony uslugi salony fryzjerskie MIODUSZEWSKI ROMUALD USŁUGI BUDOWLANE KUJAWSKO POMORSKIE MALINOWA 2 86 031 OSIELSKO 52 381 33 69 budownictwo budowa fundamentów renowacje remonty budowlane uslugi remonty budowlane usługi remonty cekol usługi budowlane renowacje prace budowlane atlas renowacje i remonty budowa domu RESTAURACJA POD LWEM KUJAWSKO POMORSKIE SZOSA GDAŃSKA 6 86 031 OSIELSKO 52 324 02 99 Restauracja Pod Lwem mieszcząca się w Myślęcinku gmina Osielsko na tarasie na Gdańsk Oferujemy dania kuchni polskiej Organizujemy imprezy okolicznościowe wesela bankiety stypy jubileusze przyjęcia imprezy firmowe wynajmujemy sale na szkolenia Posiadamy własne profesjonalne nagłośnienie Dla dzieci został przygotowany plac zabaw Na zewnątrz lokalu znajduje się ogródek oraz parking na 40 aut Pomieścimy ponad 200 osób na jednej sali zostawiając wydzieloną część na parkiet myślęcinek osielsko bydgoszcz restauracja sala lokal kuchnia polska wesela gastronomia organizacja imprez stypy imprezy okolicznościowe bankiety LAWENDA APTEKA PAWLAS I MGR FARM KUJAWSKO POMORSKIE CENTRALNA 6 86 031 OSIELSKO 52 381 35 72 apteki medycyna i zdrowie lekarstwa polfa medycyna zdrowie apap PIESTRZYŃSKI R SITODRUK KUJAWSKO POMORSKIE UL LEŚNA 7 86 031 OSIELSKO 52 381 35 29 nadruki na urządzenia elektroniczne poligrafia wydawnictwa druk skład tekstu poligrafia usługi drukarnie druk sitodruk druk sitodruk drukarnie zakłady graficzne poligrafia druk na MALINOWSKI ANDRZEJ TWORZYWA SZTUCZNE KUJAWSKO POMORSKIE UL OSTROMECKA 14 86 031 OSIELSKO 52 381 30 05 całodobowy tworzywa sztuczne obróbka całodobowa rury pcv przewody gumowe tworzywa sztuczne obróbka tworzywa sztuczne usługi rura do odkurzacza profile pcv budownictwo rury materiały HIRSCH KOP PRACE ZIEMNE I UZBRAJANIE TERENU TRANSPORT KUJAWSKO POMORSKIE BYDGOSKA 100 86 031 OSIELSKO 601 93 89 35 roboty ziemne usługi budowlane niemcz budownictwo PROSPER PRODUCENT AKCESORIÓW MEBLOWYCH SPRĘŻYN KUJAWSKO POMORSKIE JESIONOWA 7 86 031 OSIELSKO 52 381 87 57 tworzywa sztuczne meble akcesoria akcesoria meblowe dom i ogród dom ogród meble i akcesoria sprężyny żołędowo DOMINIK PUH PAWLIKOWSKA W KUJAWSKO POMORSKIE KOPERNIKA 2 86 031 OSIELSKO 52 381 37 11 kapusta kwaszonki niemcz żywność warzywa owoce przetwórstwo owocowo warzywne przetwórstwo warzyw owoców ogórek KABATEK B ZAKŁAD CIESIELSKI KUJAWSKO POMORSKIE KLONOWA 25 LOK 6 86 031 OSIELSKO 52 3813488 stolarstwo żołędowo budownictwo usługi stolarskie ciesielstwo TRISS KUJAWSKO POMORSKIE UL SZOSA GDAŃSKA 34 86 031 OSIELSKO 52 381 31 47 Producent mebli sklepowych biurowych hotelowych regałów metalowych magazynowych projektowanie wnętrz meble biurowe sklepów mdf lakierowany producent mebli i regały budownictwo

    Original URL path: http://www.cylex.pl/osielsko/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive


  • Koronowo Baza danych - firmy, opinie, oferty specjalne
    mięso ubój zwierząt hurt drób produkcja drób produkcja drób zakłady drobiarskie PKO BANK POLSKI SA ODDZIAŁ 1 W KORONOWIE KUJAWSKO POMORSKIE POMIANOWSKIEGO 5A 86 010 KORONOWO 52 382 61 00 Serwis internetowy PKO Banku Polskiego zawierający wszelkie niezbędne dla klientów informacje Całość uzupełniają informacje o historii i wynikach finansowych Banku oraz prezentacja jego władz banki i finanse bankomat graffiti lokaty superkonto placówka kursy bank oddziały polski inteligo rachunek własny kąt waluty bankowość finanse IRYS KWIACIARNIA PISKOZUB A M KUJAWSKO POMORSKIE WITOSA 14 PADEREWSKIEGO 12 86 010 KORONOWO 052 3822824 5 z 5 na 1 opini znajdujemy się przy poczcie poczta kwiatowa euro florist kwiaty wiązanki kwiaciarnie ZAKŁAD UBEZPIECZEŃ SPOŁECZNYCH PUNKT INFORMACYJNY KUJAWSKO POMORSKIE POMIANOWSKIEGO 1 86 010 KORONOWO 523822231 administracja polityka ubezpieczenia spoleczne administracja i polityka ubezpieczenia społeczne WSZYSTKO CO NAJLEPSZE CUKIERNIA NITKA D W KUJAWSKO POMORSKIE FARNA 40 86 010 KORONOWO 052 3828515 cukiernie ciastkarnie KORONOWSKI ZAKŁAD DOSKONALENIA ZAWODOWEGO KUJAWSKO POMORSKIE UL SZOSA KOTOMIERSKA 7 86 010 KORONOWO 52 382 22 43 pompy dozujące kzdz transformatory małej mocy transformatory kzdz katalog edukacja i szkolnictwo pompy dozujące ndb pompy dozujące kwasoodporne kzdz edukacja szkolnictwo pompy dozujące ELEKTRONIX SC WIERTLEWSKI J JABŁOŃSKI Z KUJAWSKO POMORSKIE PL ZWYCIĘSTWA 10 86 010 KORONOWO 052 3822355 artykuły gospodarstwa domowego naprawa artykuły gospodarstwa domowego produkcja artykuły gospodarstwa domowego wypożyczanie montaż satelitarnej elektryczne artykuły detal hurt artykuły POLONEZ OŚRODEK WYPOCZYNKOWY KUJAWSKO POMORSKIE UL OKONIOWA 3 86 010 KORONOWO 052 3827430 domy wypoczynkowe schroniska ośrodki szkoleniowo wypoczynkowe hotele sprzedaż ośrodki wypoczynkowe pensjonaty osrodki wypoczynkowe wypoczynek jachty konferencje turystyka statki łodzie DOM POMOCY SPOŁECZNEJ KUJAWSKO POMORSKIE UL PADEREWSKIEGO 35 86 010 KORONOWO 52 382 22 42 domy i ośrodki pomocy społecznej domy ośrodki pomocy społecznej lekarze specjaliści i gabinety usługi socjalne medycyna i zdrowie pomoc spoleczna ośrodki opiekuńcze lekarze rehabilitacji LEŚNICTWO KADZIONKA NADLEŚNICTWO RÓŻANNA KUJAWSKO POMORSKIE BUSZKOWO 86 010 KORONOWO 52 382 33 27 rolnictwo leśnictwo leśnictwo produkcja leśna lesnictwo OCHOTNICZA STRAŻ POŻARNA KUJAWSKO POMORSKIE 86 011 KORONOWO 52 581 62 77 ochotnicza straz pozarna straże administracja polityka ZAKŁAD MURARSKI T BARGIEŁ KUJAWSKO POMORSKIE TOPOLOWA 27 86 010 KORONOWO 52 3821356 budownictwo usługi budowlane budowlane usługi murarskie sztukatorstwo murarstwo tynkarskie tynkarstwo PARAFIA RZYMSKOKATOLICKA WNIEBOWZIĘCIA NMP KUJAWSKO POMORSKIE BYDGOSKA 23 86 010 KORONOWO 52 382 29 33 koscioly organizacje koscielne organizacje kościelne administracja i polityka kościoły administracja polityka instytucje kościelne SZKOŁA PODSTAWOWA NR 3 SPECJALNA KUJAWSKO POMORSKIE SOBIESKIEGO 16 86 010 KORONOWO 52 3822929 szkoly podstawowe publiczne szkoły podstawowe i gimnazja szkoły podstawowe gimnazja szkoły edukacja szkolnictwo edukacja i szkolnictwo BIURO RACHUNKOWE KUJAWSKO POMORSKIE UL WŁADYSŁAWA ŁOKIETKA 7 86 010 KORONOWO 52 382 22 27 usługi rachunkowe księgowe biura rachunkowe finanse ubezpieczenia rachunkowosc uslugi biura rachunkowe PIZZERIA WENECJA POMIANOWSKIEGO 23 86 010 KORONOWO 523824444 Images 2 pizzeria wenecja oferuje swoim klientom wysmienite pizze w umiarkowanych cenach z licznymi promocjami pizze mozna zjesc w klimatyzowanym lokalu lub zamowic telefonicznie albo przez internt dowieziemy twoja pizze do domu na dzialke plaze pole namiotowe jednym slowem wszedzie pizza pizzeria wenecja koronowo zamowienia dostawa telefon gastronomia zalew koronowski promocje internet turystyka wloska KLAR

    Original URL path: http://www.cylex.pl/koronowo/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • Sępólno krajeńskie Baza danych - firmy, opinie, oferty specjalne
    SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 52 388 16 50 meble łazienkowe cersanit handel wielobranżowy artykuły ogrodnicze sklepy wielobranzowe dom i ogród dom ogród meble akcesoria meble i akcesoria koło handel sklepy wielobranżowe LEWANDOWSKI MAREK USŁUGI ELEKTRYCZNE KUJAWSKO POMORSKIE ŚREDNIA 12 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 0603 585700 instalacje elektryczne uslugi instalacje elektryczne usługi OSIŃSKI KRZYSZTOF PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE KUJAWSKO POMORSKIE PRZEMYSŁOWA 13A 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 052 3885434 drewno trzcina tartaki płyty bambus wiklina posadzki parkiety wykładziny drzewne artykuły drewnopochodne płyty kształtki drzewne artykuly tarcica stolarstwo podłogi korek naturalny NBANK BPH SA USŁUGI FINANSOWE KUJAWSKO POMORSKIE PL WOLNOŚCI 19 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 52 321 05 59 finanse ubezpieczenia finanse i ubezpieczenia finansowanie lokaty kredyty PARTNER ZAJĄC W KUJAWSKO POMORSKIE HALLERA 14 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 52 388 00 10 lokaty finansowanie wycieczki wpłaty kredyty finanse ubezpieczenia finanse i ubezpieczenia U MIRKA PW SALON MEBLOWY KUJAWSKO POMORSKIE KOŚCIUSZKI 15 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 052 3880280 szafy wnękowe sprzedaz sprzedaż meble wypoczynkowe garderoby meble produkcja meble produkcja urządzenia meble wypożyczanie meble maszyny materace POLEROWICZ WIESŁAW PAMIĄTKI I KWIATY KUJAWSKO POMORSKIE GEN HALLERA 10 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 52 388 23 20 usługi upominki pamiatki FARMUTIL HS SA KUJAWSKO POMORSKIE GEN HALLERA 7 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 052 3881744 drób detal drób detal wędliny wedliny drób hodowla mięso mieso drób zakłady drobiarskie OŚRODEK SPORTOWO WYPOCZYNKOWY KUJAWSKO POMORSKIE CHOJNICKA 19 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 052 3882730 noclegi kwatery prywatne osrodki wypoczynkowe schroniska pensjonaty ośrodki wypoczynkowe szkoleniowe PRZYŁUCKA ELŻBIETA ZAKŁAD FRYZJERSKI KUJAWSKO POMORSKIE WOJSKA POLSKIEGO 1A 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 52 388 58 54 fryzjerstwo salony fryzjerstwo salony treski salony fryzjerskie salony piękności uslugi uroda relaks GLAZIK TOMASZ SKLEP ODZIEŻOWY KUJAWSKO POMORSKIE PL WOLNOŚCI 15 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 52 388 15 47 konfekcja detal odziez odzież obuwie odzież odzież damska PRZYBYSZ RADOSŁAW ZAKŁAD USŁUG WULKANIZACYJNYCH KUJAWSKO POMORSKIE SIENKIEWICZA 102A 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 52 388 39 83 części i akcesoria samochodowe części samochodowe opony motoryzacja części akcesoria samochodowe DALECKI STANISŁAW ZAKŁAD OGÓLNOBUDOWLANY KUJAWSKO POMORSKIE ZIELONA 1 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 52 388 31 23 5 z 5 na 1 opini budowlane usługi remonty domy pod klucz renowacje pokrywanie dachów papą budowlane usługi budowa pod klucz drzwi usługi budowlane budowa renowacje i remonty remont spółdzielnie URZĄD SKARBOWY KUJAWSKO POMORSKIE UL TADEUSZA KOŚCIUSZKI 22 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 52 388 83 10 administracja polityka urząd skarbowy rozliczenia skarbowe zeznania podatkowe d skarbowy urzędy skarbowe pit skarbówka administracja i polityka urzędy urzedy skarbowe MAZIARZ GRZEGORZ WARSZTAT TOKARSKO ŚLUSARSKI KUJAWSKO POMORSKIE SIENKIEWICZA 87 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 52 3883486 slusarstwo usługi ślusarstwo usługi ślusarskie ZAKŁAD GOSPODARKI KOMUNALNEJ SP Z O O PRZEPOMPOWNIA ŚCIEKÓW KUJAWSKO POMORSKIE NIECHORSKA 6B 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 052 3882758 wodociagowe ochrona środowiska wodociągowe oczyszczanie przedsiębiorstwa kanalizacyjne przedsiębiorstwa kanalizacyjne przedsiebiorstwa OLIWIA SKLEP MEBLOWY ŁOZOWSCY K A KUJAWSKO POMORSKIE KOŚCIUSZKI 22C 89 400 SĘPÓLNO KRAJEŃSKIE 52 388 22 61 meble sprzedaz sprzedaż meble i akcesoria dom ogród meble akcesoria dom i ogród meble produkcja black red white kuchnie MINCZEW GLEB LEK MED INTERNISTA GABINET KUJAWSKO POMORSKIE KOPERNIKA 18 89

    Original URL path: http://www.cylex.pl/s%c4%99p%c3%b3lno+kraje%c5%84skie/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • Szubin Baza danych - firmy, opinie, oferty specjalne
    22 LOK 2 89 200 SZUBIN 52 384 98 62 obuwnicze artykuły detal obuwnicze artykuly detal odzież obuwie obuwnicze artykuły detal obuwie GROBELSKI GRZEGORZ PIEKARNIA CIASTKARNIA KUJAWSKO POMORSKIE 3 MAJA 17 89 200 SZUBIN 52 384 21 29 piekarnie żywność piekarnie cukiernie BAJDA DELIKATESY BEHNKE A KUJAWSKO POMORSKIE NAKIELSKA 13 89 200 SZUBIN 052 3842531 spożywcze artykuły detal spozywcze artykuly detal NOWY SZPITAL W NAKLE I SZUBINIE KUJAWSKO POMORSKIE OGRODOWA 3 89 200 SZUBIN 52 384 21 75 zakłady opieki zdrowotnej hospicja zaklady opieki zdrowotnej szpitale kliniki GOSPODARSTWO POMOCNICZE ZAKŁADU POPRAWCZEGO KUJAWSKO POMORSKIE KCYŃSKA 36 89 200 SZUBIN 052 3843431 stolarstwo WINKOWSKI EUGENIUSZ USŁUGI TRANSPORTOWE KUJAWSKO POMORSKIE DWORCOWA 4 89 200 SZUBIN 52 384 28 38 transport usługi transport samochodowy transport uslugi transport usługi transport spedycja MIEJSKI ZESPÓŁ OŚWIATY SPORTU I REKREACJI KUJAWSKO POMORSKIE MOSTOWA 14 89 200 SZUBIN 052 3842355 bilard kluby sport kluby siłownie kręgielnie strzelnice fitness aquaparki nurkowanie sale sportowe obiekty rekreacja ośrodki kulturystyka loty balonem PKO BANK POLSKI SA ODDZIAŁ 1 W SZUBINIE KUJAWSKO POMORSKIE PL WOLNOŚCI 2 89 200 SZUBIN 52 391 06 00 Serwis internetowy PKO Banku Polskiego zawierający wszelkie niezbędne dla klientów informacje Całość uzupełniają informacje o historii i wynikach finansowych Banku oraz prezentacja jego władz finanse ubezpieczenia finanse książeczka mieszkaniowa graffiti superkonto polski kursy inwestycje bony banki finanse własny kąt banki waluty bank KUBIAK LESZEK WYROBY Z GUMY KUJAWSKO POMORSKIE LEŚNA 4 89 200 SZUBIN 052 3845960 kołaczkowo łączenie gumy metalem gumowe artykuly gumowe artykuły złącza ORANGE NEUTRAL PL SP Z O O KUJAWSKO POMORSKIE JANA PAWŁA II 15 89 200 SZUBIN 052 3848710 transport uslugi transport usługi AFTYKA ZDZISŁAW MECHANIKA MASZYN ROLNICZYCH ŚLUSARSTWO KUJAWSKO POMORSKIE BYDGOSKA 2A 89 203 SZUBIN 52 384 01 75 białe błota rolnictwo i leśnictwo rolnictwo leśnictwo narzędzia i maszyny rolnicze rolnicze maszyny narzędzia maszyny rolnicze DOMGAZ KUJAWSKO POMORSKIE SPORTOWA 6 89 200 SZUBIN 52 384 36 39 kocioł kominki i piece piec budownictwo PUMAK OKRĘGOWA STACJA KONTROLI POJAZDÓW KUJAWSKO POMORSKIE KCYŃSKA 41 89 200 SZUBIN 52 384 34 59 samochody stacje obslugi usługi motoryzacyjne mechanicy samochody stacje obsługi motoryzacja stacje obsługi samochody drogi stacje obsługi serwis samochodowy JEZIERSKI TADEUSZ KANCELARIA ADWOKACKA KUJAWSKO POMORSKIE 3 GO MAJA 27 89 200 SZUBIN 52 384 30 93 prawo kancelarie adwokackie adwokaci mecenasi radcy prawni adwokaci sprawy karne usługi prawnicze INSTALATOR PELIKAN OGNISKO TKKF KUJAWSKO POMORSKIE MOSTOWA 14 89 200 SZUBIN 052 3842355 sportowe organizacje organizacje społeczne ROBAKOWSKA TRZECIAK M NOTARIUSZ KUJAWSKO POMORSKIE 3 MAJA 27 89 200 SZUBIN 52 384 21 86 notariusze akty notarialne notarialne kancelarie prawo kancelaria notarialna TARTAK MICHAŁOWSKI BOGUMIŁ ZAKŁAD STOLARSKI KUJAWSKO POMORSKIE POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 74 89 200 SZUBIN 601639347 52 3842179 Images 3 Nasza firma działa w przemyśle drzewnym od ponad 25 lat Zajmujemy sie sprzedaża i wyrobami z drewna Drewno przewozimy z lasu własnym transportem przecieramy suszymy przeprowadzamy obróbke wstepną i wykonujemy odpowiednie elementy tartak zakład stolarski sprzedaż drewna drewno budowlane tarcicy konstrukcje dachowe wieźby dachowe z montażem łaty kantowki deski schody galanteria CMT POLSKA SP Z O O KUJAWSKO POMORSKIE JANA PAWŁA

    Original URL path: http://www.cylex.pl/szubin/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • Janikowo Baza danych - firmy, opinie, oferty specjalne
    samochody znakowanie samochody stacje obsługi samochody elektronika mechanika pojazdowa samochody diagnostyczne usługi samochody tuning myjni samochody POWAŁOWSKI GRZEGORZ SKLEP Z OBUWIEM KUJAWSKO POMORSKIE UL DWORCOWA 1 88 160 JANIKOWO 52 351 38 69 obuwie obuwnicze artykuły detal obuwnicze artykuly detal odzież obuwie obuwie detal ŻYWIEL EMILIA PASMANTERIA KUJAWSKO POMORSKIE DWORCOWA 1 88 160 JANIKOWO 52 358 21 87 pasmanteria tkaniny odzież obuwie pasmanteryjne artykuły detal akcesoria krawieckie suwak pasmanteryjne artykuly detal gumki krawieckie łaty na ubrania pasmanteryjne artykuły detal lamówki STUDIO ROLLETICKLUB ODCHUDZANIE I KSZTAŁTOWANIE SYLWETKI KUJAWSKO POMORSKIE DWORCOWA 10F 88 160 JANIKOWO 0513 950869 fitness odnowa biologiczna dieta LESIKOWSKA DOROTA LEK STOMATOLOG SPEC ORTODONTA GABINET KUJAWSKO POMORSKIE KLONOWA 9 88 160 JANIKOWO 52 351 39 26 lekarze specjaliści i gabinety lekarze stomatolodzy medycyna i zdrowie medycyna zdrowie lekarze specjaliści gabinety MAJEWSKI BARTŁOMIEJ LOGISTYKA KUJAWSKO POMORSKIE SPACEROWA 5A LOK 3 88 160 JANIKOWO 052 3513490 magazynowanie logistyka składowanie transport usługi GORCZYCA IRENA KWIACIARNIA KUJAWSKO POMORSKIE GŁÓWNA 25A 88 160 JANIKOWO 52 351 35 55 bukiety okolicznościowe kwiaty cięte kwiaty kwiaciarnie wieńce pogrzebowe akcesoria kwiaciarskie kwiaty doniczkowe e sklep z kwiatami PAWLAK R ZAKŁAD OPTYCZNY KUJAWSKO POMORSKIE DWORCOWA 1 88 160 JANIKOWO 60 250 17 71 lekarze specjaliści i gabinety optycy akcesoria sprzęt optyczne artykuły okulistyka okulary medycyna i zdrowie lekarze specjaliści gabinety medycyna zdrowie PRZEDSZKOLE NR 1 MIEJSKIE KUJAWSKO POMORSKIE UL SŁONECZNA 31 88 160 JANIKOWO 52 351 44 41 nauka czytania przedszkola i żłobki edukacja szkolnictwo przedszkola żłobki edukacja i szkolnictwo przedszkola publiczne rytmika nauka pisania przedszkola publiczne język angielski NAPRAWA SPRZĘTU RTV KUJAWSKO POMORSKIE DWORCOWA 1 88 160 JANIKOWO 0605 420676 artykuly rtv samsung wideo naprawa rtv audiowizualne systemy artykuły rtv siesta elektronika wideo dvd naprawa elektronika usługi BDC STUDIO AGENCJA REKLAMOWA CHMIELEWSKA D WIELKOPOLSKIE LOTNICZA 6 62 006 JANIKOWO 61 815 03 87 Projektujemy i wykonujemy opakowania logo i poligrafia dla firm strony i serwisy internetowe biznes opakowania studio graficzne reklama agencje szyldy projektowanie agencja skład dtp specyfikacja agencja reklamowa reklama usługi reklamowe BOSTAR B BOBAK WIELKOPOLSKIE LEŚNA 26 62 006 JANIKOWO 61 8127387 administracja polityka stowarzyszenia organizacje administracja i polityka towarzystwa PROFIX SP Z O O WIELKOPOLSKIE GNIEŹNIEŃSKA 28 26 62 006 JANIKOWO 61 8879007 przemysł metalurgiczny wyroby metalurgiczne przemysł i produkcja przemysł produkcja narzędzia detal narzędzia MOPONY PL 1 MAJA 6 88 160 JANIKOWO 883778215 5 z 5 na 1 opini Sklep internetowy mopony pl oferuje opony letnie opony zimowe i opony całoroczne do samochodów osobowych dostawczych i terenowych 4x4 suv w najniższych cenach na rynku opony opony letnie opony zimowe opony całoroczne opony dostawcze opony ciężarowe felgi felgi stalowe felgi aluminiowe HOTEL NAD JEZIOREM KUJAWSKO POMORSKIE UL GŁÓWNA 42 88 160 JANIKOWO 52 358 22 46 pensjonaty motele hotele domy wypoczynkowe noclegi zajazdy kwatery prywatne schroniska ADON SP Z O O KUJAWSKO POMORSKIE UL TOPOLOWA 1 88 160 JANIKOWO 66 210 85 71 kolejowy tabor produkcja sprzedaż kolejowy tabor transport kolejowy transport usługi usługi ODIS TERAPIA RUCHEM I EDUKACYJNA MAŁGORZATA PIETRALA KUJAWSKO POMORSKIE UL OGRODOWA 6 LOK 33 88 160 JANIKOWO 60 283 69

    Original URL path: http://www.cylex.pl/janikowo/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • Chełmża Baza danych - firmy, opinie, oferty specjalne
    FHU SPRZEDAŻ MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH MAJEWSKI R KUJAWSKO POMORSKIE SIKORSKIEGO 30 87 140 CHEŁMŻA 056 6756146 budowlane materiały budowlane prefabrykaty budowlane sklady glazura przedsiębiorstwo budowlane składy ODF OBIEKTYWNE DORADZTWO FINANSOWE KUJAWSKO POMORSKIE RYNEK 15 87 140 CHEŁMŻA 056 6756677 ODF Obiektywne Doradztwo Finansowe Specjalizujemy się w analizie produktów finansowych i wyborze optymalnych dla naszych klientów rozwiązań Zapewniamy trafne inwestycje korzyści prawno podatkowe komfort profesjonalnej obsługi pracy filar doradztwo finansowe kancelaria banki ofe windykacja ubezpieczenie kapitał emerytalne doradztwo podatkowe finansowanie kredyty zus JG CHEŁMŻA PRODUCENT OPAKOWAŃ Z PET KUJAWSKO POMORSKIE CHEŁMIŃSKIE PRZEDMIEŚCIE 19 87 140 CHEŁMŻA 56 675 60 83 produkcja opakowania sprzedaż słoiki pet opakowania produkcja tworzywa sztuczne przemysł produkcja przemysł i produkcja WERA PIEKARNIA NOGAJ KUJAWSKO POMORSKIE UL CHEŁMIŃSKIE PRZEDMIEŚCIE 4 87 140 CHEŁMŻA 056 6753573 piekarnie GIMNAZJUM NR 1 KUJAWSKO POMORSKIE UL PIOTRA SKARGI 1 87 140 CHEŁMŻA 56 675 20 30 edukacja szkolnictwo chelmza szkoły szkoły podstawowe i gimnazja szkoly gimnazja publiczne edukacja i szkolnictwo chelmzynskie chełmżyńskie szkoły podstawowe gimnazja szkoły gimnazja TZ TRANS KUJAWSKO POMORSKIE KARD WYSZYŃSKIEGO 30 87 140 CHEŁMŻA 56 675 53 12 transport spedycja transport usługi transport uslugi transport samochodowy transport usługi TECHNIKUM KUJAWSKO POMORSKIE HALLERA 23 87 140 CHEŁMŻA 056 6752419 nauka szkoły średnie publiczne szkoly srednie publiczne WULKANEX PHU ZAKŁAD WULKANIZACYJNY ADAMCZYK P KUJAWSKO POMORSKIE SIKORSKIEGO 44 87 140 CHEŁMŻA 69 326 26 76 wulkanizacja opon opony wyważanie kół wywazanie kól motoryzacja samochody wulkanizacja opon usługi motoryzacyjne SAS SKLEP FIRMOWY BLACK RED WHITE KUJAWSKO POMORSKIE RYNEK 10 87 140 CHEŁMŻA 56 675 24 08 meble akcesoria dom ogród łóżko meble i akcesoria meble produkcja sprzedaz meble stół sprzedaż dom i ogród IPM MATERACE KUJAWSKO POMORSKIE SPÓŁDZIELCZA 3 87 140 CHEŁMŻA 056 6783294 meble produkcja sprzedaż sprzedaz sypialnie łóżka papowo toruńskie łóżka hotelowe łóżka amerykańskie JULITA WILMAŃSKA TŁUMACZ PRZYSIĘGŁY KUJAWSKO POMORSKIE UL WŁADYSŁAWA JAGIEŁŁY 1 A 87 140 CHEŁMŻA 56 675 49 86 tłumacze przysięgli tłumacze tłumaczenia tłumaczenia przysięgłe PARAFIA RZYMSKOKATOLICKA ŚW KATARZYNY KUJAWSKO POMORSKIE KUJAWSKO POMORSKIE 87 140 CHEŁMŻA 56 675 92 30 kościoły organizacje kościelne koscioly administracja i polityka organizacje koscielne instytucje kościelne administracja polityka AGENCJA POCZTOWA KUJAWSKO POMORSKIE 87 140 CHEŁMŻA 56 675 98 27 urzędy urzędy pocztowe administracja polityka poczta ŁOZA KAWIARNIA Z POLITOWSKA I J CHOMICZ KUJAWSKO POMORSKIE SIKORSKIEGO 1 87 140 CHEŁMŻA 56 6752117 kawiarnie gastronomia herbata detal kawa PETIT FHU LEWANDOWSKA A KUJAWSKO POMORSKIE HALLERA 5 87 140 CHEŁMŻA 56 657 56 84 odziez konfekcja detal odzież obuwie MAJEWSKI GRZEGORZ ZAKŁAD KAMIENIARSKO BETONIARSKI KUJAWSKO POMORSKIE 87 140 CHEŁMŻA 56 675 88 04 usługi budowlane kamieniarze kamieniarstwo budownictwo EGZEMPLUM KSIĘGARNIA MEDARD FIUGAJSKI KUJAWSKO POMORSKIE UL SIKORSKIEGO 3 87 140 CHEŁMŻA 56 675 21 30 edukacja i szkolnictwo edukacja szkolnictwo książki i wydawnictwa książki wydawnictwa księgarnie DERESZEWSKA JOLANTA HANDEL ART PRZEMYSŁOWYMI KUJAWSKO POMORSKIE RYNEK 12 87 140 CHEŁMŻA 56 675 45 98 materace lakiernictwo maszyny więcej urządzenia meble wypoczynkowe meble maszyny meble produkcja garderoby szafy wnękowe meble meble wypożyczanie sprzedaż ATLAS KLUB KULTURYSTYCZNY KUJAWSKO POMORSKIE RYNEK BEDNARSKI 1 87 140 CHEŁMŻA 56 675 41 37 rekreacja ośrodki kulturystyka

    Original URL path: http://www.cylex.pl/che%c5%82m%c5%bca/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • Dąbrowa Baza danych - firmy, opinie, oferty specjalne
    ogrodzenia betonowe bramy przęsła betonowe produkcja ogrodzeń betonowych dembet produkcja ogordzenia betonowe ogrodzeń betonowych płot MIKST AKCESORIA I CZĘŚCI MOTOCYKLOWE ŚLĄSKIE KOŚCIUSZKI 15 41 300 DĄBROWA GÓRNICZA 32 262 04 17 5 z 5 na 2 opini rowery motorowery skutery wodne skutery motocykle MONA GABINET KOSMETYCZNY ŚLĄSKIE UL MORCINKA 3 41 303 DĄBROWA GÓRNICZA 032 261 80 67 5 z 5 na 3 opini masaż kosmetyczny twarzy kosmetyka uslugi gabinety kosmetyczne kosmetyka usługi salony piękności kosmetyka usługi salony kosmetyczne uroda odnowa biologiczna makijaż ślubny makijaż CENTRUM OCHRONY RADIOLOGICZNEJ ŚLĄSKIE KORCZAKA 2 41 300 DĄBROWA GÓRNICZA 501921499 5 z 5 na 3 opini Produkty 1 Wykonujemy projekty osłon stałych dla każdego typu aparatu RTG Przygotowujemy pełną dokumentację dla sanepidu Oferujemy nadzór inspektora ochrony radiologicznej Wykonujemy testy podstawowe specjalistyczne akceptacyjne aparatury RTG Zawsze przedstawiamy najtańsze i najefektywniejsze rozwiązania ochronny radiologicznej Kompleksowe projekty wykonawcze pracowni rentgenowskiej ochrona radiologiczna parawany ochronne ochrona radiologiczna projekt osłon stałych nadzór inspektora ochrony radiologicznej kontrola jakości rtg usg DĄBROWIANKA RESTAURACJA KOT B OPOLSKIE PL POWSTAŃCÓW ŚLĄSKICH 7 49 120 DĄBROWA 77 464 10 24 5 z 5 na 2 opini na komunie gastronomia restauracje kuchnie inne restauracje catering posiłek bary SWIMMER BASENY OGRODOWE ŚLĄSKIE ADAMIECKIEGO 1 41 300 DĄBROWA GÓRNICZA 796 46 95 95 5 z 5 na 2 opini Produkowane przez INTEX baseny należą do elity tego typu produktów na świecie Specjalizujemy się w sprzedaży wysyłkowej szerokiej gamy basenów ogrodowych firmy INTEX również z możliwością odbioru osobistego W naszej ofercie znajduje się pełna gama basenów ogrodowych od formatu 457 cm na bazie koła i 549 cm x 274 cm basenów prostokątnych Oferujemy również baseny z pompowaną obręczą oraz eleganckie baseny obudowane imitacją drewna sekwoi Opatentowana technologia produkcji tworzyw baseny przydomowe baseny dmuchane baseny naziemne basen ogrodowy baseny ogrodowe kąpielowe ceny cennik intex baseny z pompowaną obręczą porównanie GLASLAK PHU MIESZALNIA LAKIERÓW ŚLĄSKIE UL KS AUGUSTYNIKA 13 41 300 DĄBROWA GÓRNICZA 60 141 77 97 5 z 5 na 2 opini farby motoryzacja blacharstwo lakiernictwo samochodowe lakiery lakiery samochodowe samochody lakiery usługi motoryzacyjne samochody lakiery samochody BARGIEŁ BRADERS SP Z O O FILTRY OLEJE ŚLĄSKIE LEGIONÓW POLSKICH 20 41 300 DĄBROWA GÓRNICZA 32 262 37 74 5 z 5 na 2 opini części akcesoria samochodowe części i akcesoria samochodowe o serwisie sprzedaż hurt części zamienne detal samochody akcesoria motoryzacja czesci zamienne detal CENTRUM WETERYNARII PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA R BIENIAS ODROBINA A ŚWIERCZEK ŚLĄSKIE TYSIĄCLECIA 1A sprawdź na mapie 41 303 DĄBROWA GÓRNICZA 32 320 80 97 518 465 810 4 z 5 na 7 opini Images 1 Centrum Weterynarii Dąbrowa Górnicza Gołonóg ul Tysiąclecia 1A skrzyżowanie ul Tysiąclecia z al Zagłębia Dąbrowskiego sprawdź lokalizację na mapie w okolicy sklepu Biedronka Frac klubu Puls Pon Pt 9 20 Sob 10 16 Niedz 10 13 Zapraszamy w dogodnych dla Państwa godzinach bez potrzeby umawiania się na wizyty usługi weterynaryjne lekarz weterynarii weterynarz karmy dla zwierząt renata bienias odrobina aleksander świerczek weterynarz dąbrowa górnicza lekarz CENTRUM ZDROWIA MAŁYCH ZWIERZĄT PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA ŚLĄSKIE LEGIONÓW POLSKICH 79 41 300 DĄBROWA GÓRNICZA 32 262 50

    Original URL path: http://www.cylex.pl/d%c4%85browa/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive

  • Więcbork Baza danych - firmy, opinie, oferty specjalne
    410 WIĘCBORK 52 3899697 wedliny żywność mieso mięso garmażeria drób detal wędliny U IGNACA CUKIERNIA GŁADKOWSKI R KUJAWSKO POMORSKIE GEN HALLERA 31 89 410 WIĘCBORK 52 389 74 08 cukiernie ciasta hurt torty cukiernie ciastkarnie cukiernicze wyroby produkcja lody produkcja cukiernie zaopatrzenie lody detal ciastkarnie gastronomia cukiernicze wyroby detal STYL PRODUCENT DRZWI OKIEN PCV I ALUMINIOWYCH KUJAWSKO POMORSKIE STARODWORCOWA 1A 89 410 WIĘCBORK 052 3897126 okna pcv okna WOJCIECHOWSKI KRZYSZTOF SKLEP ZOOLOGICZNY KUJAWSKO POMORSKIE POCZTOWA 17 89 410 WIĘCBORK 0602 130184 zoologiczne sklepy zwierzęta artykuły sklepy zoologiczne zwierzęta HURT TRANS KAWIKO PPHU SZYLING W KUJAWSKO POMORSKIE STARODWORCOWA 12 89 410 WIĘCBORK 52 389 61 85 transport usługi transport samochodowy transport usługi transport spedycja transport uslugi transport i spedycja KAPSA SROCZYŃSKA MARIA LEK STOMATOLOG GABINET KUJAWSKO POMORSKIE BOJOWNIKÓW O WOLNOŚĆ I DEMOKRACJĘ 10 LOK 22 89 410 WIĘCBORK 052 389 97 09 stomatologia ogólna medycyna i zdrowie gabinet stomatologiczny medycyna zdrowie lekarze stomatolodzy placówek medycznych lekarze specjaliści i gabinety lekarze specjaliści gabinety PRZEDSZKOLE NR 1 GMINNE KUJAWSKO POMORSKIE UL GDAŃSKA 13 89 410 WIĘCBORK 52 389 70 80 zabawy grupowe zabawa grupowa przedszkola podstawowe pojęcia matematyczne nauka czytania przedszkola i żłobki zajęcia ruchowe nauka pisania edukacja i szkolnictwo przedszkola żłobki MROZIŃSKA GABRIELA ZAKŁAD FRYZJERSKI KUJAWSKO POMORSKIE GEN HALLERA 15 89 410 WIĘCBORK 52 389 71 54 salony fryzjerskie fryzjerstwo salony fryzjerstwo salony salony piękności uroda relaks uslugi treski PIECZKO RYSZARD ZAKŁAD FOTOGRAFICZNY KUJAWSKO POMORSKIE GEN HALLERA 26 89 410 WIĘCBORK 52 389 61 30 agencje fotograficzne fotograficzny sprzęt kultura sztuka fotografia kultura i sztuka fotograficzne agencje fotograficzny sprzęt naprawa fotografia usługi fotografia usługi usługi KAMIL PPHU USŁUGI TRANSPORTOWE KUJAWSKO POMORSKIE GDAŃSKA 32A 89 410 WIĘCBORK 52 389 81 94 rusztowania budowlane maszyny urządzenia usługi budowlane odwodnienia maszyny transport spedycja budownictwo naprawa ceramika maszyny materiały dla przemysłu ceramicznego szalunki MARKO DACH CIĘŻKI M KUJAWSKO POMORSKIE POCZTOWA 35 LOK 4 89 410 WIĘCBORK 668 258 050 usługi budowlane pokrywanie dachów układanie dachów wiązania dachowe montaż odpływów wodnych dach pomorskie dekarstwo budownictwo montaż rynien blacharstwo TOMASZEWSKA DOROTA BIURO DORADZTWA I POŚREDNICTWA FINANSOWEGO KUJAWSKO POMORSKIE GEN HALLERA 11 89 410 WIĘCBORK 52 389 71 52 lokaty rachunkowość usługi finansowanie finanse i ubezpieczenia doradztwo podatkowe rewidenci kredyty finanse ubezpieczenia konsulting księgowi doradztwo finansowe LICEUM PROFILOWANE KUJAWSKO POMORSKIE POCZTOWA 14B 89 410 WIĘCBORK 52 3897055 usługi komputerowe tworzenie stron projektowanie stron projekt szkolenie strony szkoły średnie publiczne hostowanie serwisy internetowe szkoły tworzenie edukacja szkolnictwo projektowanie BIURO OBSŁUGI OŚWIATY SAMORZĄDOWEJ KUJAWSKO POMORSKIE UL POCZTOWA 16 89 410 WIĘCBORK 52 3897274 administracja i polityka urzędy administracja polityka kuratorium oświaty GROM MIĘDZYZAKŁADOWY LUDOWY KLUB SPORTOWY KUJAWSKO POMORSKIE MICKIEWICZA 22 89 410 WIĘCBORK 52 3898708 kluby rekreacja ośrodki sport turystyka kluby imprezy sportowe sport i turystyka sport kluby i imprezy sportowe PARAFIA RZYMSKOKATOLICKA WNIEBOWZIĘCIA NMP ORAZ ŚW APOSTOŁÓW SZYMONA I JUDY TADEUSZA KUJAWSKO POMORSKIE PL JANA PAWŁA II 14 89 410 WIĘCBORK 52 389 70 21 organizacje koscielne kościoły instytucje kościelne administracja i polityka administracja polityka koscioly organizacje kościelne OŚRODEK ŁOWIECKI NADLEŚNICTWO LUTÓWKO KUJAWSKO POMORSKIE 89 422 WIĘCBORK 52 389 20

    Original URL path: http://www.cylex.pl/wi%c4%99cbork/ (2012-11-02)
    Open archived version from archive



  •